Σε ανάρτηση στο facebook, με την οποία διαψεύδει τα περί επίθεσης του υπουργού Υγείας σε φοιτητή του Imperial College, προχώρησε ο κ. Ηλίας Μόσιαλος.

Ο πρώην υπουργός επισημαίνει τα εξής:

'Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης άσκησε σωματική βία σε φοιτητή που συμμετείχε στην εκδήλωση του συλλόγου Ελλήνων φοιτητών του Imperial College.

Συμμετείχα στην εκδήλωση και γνωρίζω ότι δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Ο υπουργός απλά έδωσε τον λόγο/μικρόφωνο στον φοιτητή -που διέκοπτε συστηματικά την ομιλία του - για να τοποθετηθεί'.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών ανακοίνωσε ότι η εκδήλωση δεν διακόπηκε:

'Ο Αδωνις Γεωργιάδης απάντησε με επιχειρήματα σε όλες τις ερωτήσεις των παρευρισκόμενων!

Δυστυχώς, υπήρξαν και αυτοί που αντί για τον δημοκρατικό διάλογο, στοχευμένα επέλεξαν να τον προσβάλλουν με τον χειρότερο τρόπο.

Και εκεί που θα περίμενε κανείς πως θα αποχωρήσει, ο Αδωνις ασταμάτητος έβαλε όλους τους χυδαιολόγους στην θέση τους, τιμώντας τόσο την πρόσκληση των διοργανωτών, όσο και το κομμάτι του κοινού που αφιέρωσε το απόγευμα του για να τον ακούσει!

Ήταν μάλιστα τόσο ετοιμόλογος και αποστομωτικός, που έκανε τους χυδαιολόγους να αποχωρήσουν 20' πριν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, μην έχοντας τίποτα άλλο να του προσάψουν'...

Σοβαρέψου

Η συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε δεκτή με ποικίλα σχόλια.

Ένας εκ των φοιτητών απάντησε στον πρόεδρο του Συλλόγου: 'Σοβαρέψου λίγο, για τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον τηλεπωλητή που γκαρίζει στην tv μιλάς. Έλεος'.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου απάντησε επιθετικά:

'Αρχικά τα 'σοβαρέψου λίγο' αλλού, όχι στον τοίχο μου. Το ήταν τηλεπωλητής και το ότι δουλεύει από τα 18 του, εγώ το μετράω ως θετικό.

Τέλος, για εμένα φασίστες είναι αυτοί που τον προσέβαλαν σήμερα με τον χειρότερο τρόπο.

Αυτός μια χαρά τύπος είναι και από κοντά ακόμα καλύτερος. Διαφωνούμε πλήρως, έχεις την άποψη σου, έχω και εγώ την δική μου'.

Λοιδορείται

Ακολούθησαν άλλα, εξίσου ενδιαφέροντα σχόλια:

- 'Το θέμα είναι ότι δυστυχώς η δημοκρατία μας πολλές φορές καταπατάται και λοιδορείται μέσω της χυδαίας ελευθερίας λόγου.

Εννοείται ο καθένας μας έχει την άποψη του και μπορεί να την εκφράζει μέσω του διαλόγου, αλλά δυστυχώς μέσα από τα Βιντεακια φαίνεται ότι δεν υπήρχε διάλογος, αλλά άπλετος οχετός από διαφόρους (είτε γιατί τους έβαλε κάποιο κόμμα να το δημιουργήσουν το μπάχαλο, είτε διότι θίγονται από προσωπικά προβλήματα που μπορούν να έχουν)'. 

- 'Κομμούνια λέγονται. Απλά και ξεκάθαρα'.

- 'Ε καλά, μην είσαι απόλυτος. Κατά 90% παίζει αυτό που λες, αλλά υπάρχει και ένα 10% που μπορεί να θίγεται, χωρίς να είναι κομμουνιστής.

Τεσπα. Δυστυχώς, όπως προείπα, η δημοκρατία μας καταπατάται οικτρά, είτε μέσα στη Βουλή, είτε έξω'...

Δ.Κ.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
1.026 πάσχοντες από αιμορροφιλία στην Ελλάδα - Εκστρατεία ευαισθητοποίησης #WearYourEverydayGenes
Νέα εξέταση ούρων θα μπορούσε να βοηθά άντρες να αποφύγουν τη βιοψία στον καρκίνο προστάτη
Γιατί είναι ξηρά τα χέρια μου;