Το OralFlux παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά αποτελεσματικών προϊόντων για την υγεία των δοντιών.

Τα προϊόντα OralFlux με υψηλή περιεκτικότητα σε φθόριο, χωρίς οινόπνευμα, SLS & parabens και με ευχάριστη γεύση ενδυναμώνουν το σμάλτο των δοντιών προλαμβάνοντας αποτελεσματικά την τερηδόνα, την ουλίτιδα και την κακοσμία.

Η σειρά αποτελείται από την οδοντόκρεμα και το στοματικό διάλυμα OralFlux Original για ενήλικες και Oraflux Junior για παιδιά, καθώς και το στοματικό διάλυμα OralFlux Chlorhexidine κατάλληλο για βραχυπρόθεσμη θεραπεία καταστάσεων όπως ουλίτιδας ή περιοδοντίτιδας, μετά από εξαγωγή ή καθαρισμό. Η εξαιρετική σύνθεση των προιόντων αλλά και η ευχάριστη γεύση μέντας αφήνουν μια δροσερή αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.

Τη σειρά στοματικής υγιεινής OralFlux θα τη βρείτε αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Λίγα λόγια για τη Specifar – an Actavis Company

Η Specifar ιδρύθηκε το 1933 και πλέον αποτελεί σταθερή αξία στην εγχώρια ελληνική φαρμακοβιομηχανία. Το 2001 ήταν η χρονιά ορόσημο για την εταιρία με την ανέργεση του νέου της εργοστασίου, το οποίο σε συνδυασμό με την επένδυση σε άρτιο επιστημονικό προσωπικό, έδωσε την απαιτούμενη ώθηση να αναπτυχθεί και να εδραιώσει την παρουσία της.
Το 2003 η Specifar εξασφάλισε την πρώτη άδεια κυκλοφορίας για προϊόν της σε ξένη αγορά (στις 24 χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης) και μέσα στο 2004 έγινε με απόλυτη επιτυχία και το πρώτο λανσάρισμα προϊόντος στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Από το 2011, η Specifar είναι μέρος του ομίλου Actavis, ο οποίος δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 60 χώρες. Με περισσότερους από 400 εργαζόμενους, η Specifar είναι ανάμεσα στις 20 μεγαλύτερες φαρμακευτικές επιχειρήσεις και στις τρεις μεγαλύτερες εταιρίες γενοσήμων στην Ελλάδα.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πρόγραμμα "Προλαμβάνω": Έρχονται προληπτικές εξετάσεις για καρδιά και παχύ έντερο
Εντοπίστηκαν 50 νέες περιοχές του γονιδιώματος που συνδέονται με κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου στα νεφρά
Πώς να διαχειριστώ τις σκέψεις ότι η ζωή δεν έχει νόημα