Επίσημος προμηθευτής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ είναι τα Nanobionic Smart Clothes.

Η εταιρία αποδίδει το μυστικό της επιτυχίας των παικτών στην αθλητική τους εμφάνιση, σημειώνεται ότι φορούν τα συγκεκριμένα Smart Clothes στους αγώνες της Ισπανίας, αλλά και κατά τη διάρκεια των προπονήσεών τους.

Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι «τα ρούχα της Nanobionic, χάρη στα υφάσματα πρωτοποριακής τεχνολογίας, βοηθούν τους παίκτες σημαντικά στην ενίσχυση της φυσικής κατάστασης και της απόδοσής τους. Η Nanobionic είναι η μοναδική εταιρεία που έχει αναπτύξει υφάσματα υψηλής τεχνολογίας, τα οποία απορροφούν τη θερμική ενέργεια του ανθρώπινου σώματος και τη μετατρέπει σε ενέργεια Άπω Υπέρυθρης Ακτινοβολίας (FIR). Η καινοτομία τους εστιάζεται στο ότι εκμεταλλεύονται την ενέργεια που εκπέμπει το σώμα μας, προσφέροντας μοναδικά οφέλη σε όσους τα φορούν, όπως αύξηση δύναμης, ισχύος, αντοχής και ελαστικότητας, μείωση της κόπωσης, εξισορρόπηση θερμοκρασίας και ενίσχυση της ευεξίας».

Ο CEO της Nanobionic κ. Γιώργος Ψιψίκας - δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που διεθνείς παίκτες της Εθνικής μας Ομάδας Μπάσκετ – μια νέα πολλά υποσχόμενη και γεμάτη όρεξη και ταλέντο ομάδα - διάλεξαν να φορέσουν τα Nanobionic Smart Clothes» έτσι ώστε να βοηθήσει τις αθλητικές τους αποδόσεις. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία, μέσα από την καρδιά μας. Και εμείς, ως Nanobionic, μαζί με όλη την Ελλάδα είμαστε δίπλα τους.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Να δοκιμάσω να παίρνω μικροδόσεις καφέ;
Κάνε το όπως το "Γ. Παπανικολάου": Δεκάδες πρώιμες διαγνώσεις καρκίνου του πνεύμονα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα