Το ερώτημα είναι, υπάρχει τρόπος να περιοριστούν και να μειωθεί η συχνότητα εμφάνισης τους; Ναι, υπάρχει και η λύση βρίσκεται στο BeautyAde, συμπλήρωμα διατροφής της εταιρείας Lanes. 

Με γνώμονα τη διαρκή διερεύνηση φυσικών διατροφικών συστατικών που διακρίνονται για τις επιδόσεις, τις μελέτες, την ποιότητα, την ασφάλεια και αποτελεσματικότητά τους, δημιουργούνται τα συμπληρώματα διατροφής Lanes που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες.

Το BeautyAde απευθύνεται στην υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών. Αποτελεί μία εξειδικευμένη φόρμουλα που συνδυάζει τα αμινοξέα μεθειονίνη και κυστίνη με κεχρί, βιταμίνες και μέταλλα, ιδανική για τη θρέψη των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών.

Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε πως τόσο το δέρμα όσο και τα νύχια και μαλλιά αποτελούν ζωντανά μέρη του σώματος μας και χρειάζονται και αυτά φροντίδα τόσο εξωτερικά όσο και εκ των έσω. Οι κρέμες προσώπου και σώματος, τα σαμπουάν και οι τονωτικές λοσιόν για τα μαλλιά, τα ειδικά θρεπτικά και σκληρυντικά βερνίκια για τα νύχια μπορούν να προσφέρουν ενίσχυση όμως είναι απαραίτητη και η θρέψη εκ των έσω, πρωτίστως ακολουθώντας ισορροπημένη διατροφή και προσλαμβάνοντας κάποιο συμπλήρωμα διατροφής για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Το BeautyAde της Lanes μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην αντιμετώπιση προβλημάτων που αφορούν τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια.

Η δομή της τρίχας

Η τρίχα αποτελείται από τη ρίζα και το στέλεχος, ενώ κύριο συστατικό της είναι η πρωτεΐνη κερατίνη. Στη ρίζα της τρίχας που είναι το μη ορατό σημείο της βρίσκονται τα αιμοφόρα αγγεία τα οποία είναι απαραίτητα για τη θρέψη της. Το στέλεχος είναι το ορατό μέλος της τρίχας και εκτείνεται από το σημείο του δέρματος όπου βγαίνει η τρίχα μέχρι το ελεύθερο άκρο της.

Όλα όσα κάνουμε καθημερινά για να έχουμε υγιή μαλλιά, όπως το λούσιμο, χτένισμα και η εξωτερικές θεραπείες, εστιάζουν στο στέλεχος της τρίχας. Για να φροντίσουμε τα μαλλιά μας από τη ρίζα μέχρι το στέλεχος, έχουμε ανάγκη από μια εσωτερική θεραπεία η οποία περιέχει υψηλά επίπεδα στοχευμένων συστατικών. Έτσι τα θρεπτικά συστατικά, των οποίων η πρόσληψη είναι απαραίτητη, για την ενίσχυση της τρίχας και κατ’ επέκταση για λαμπερά, δυνατά και υγιή μαλλιά είναι τα εξής:

L-μεθειονίνη και L-κυστίνη: Τα δύο αυτά θειούχα αμινοξέα αποτελούν βασικό δομικό συστατικό της κερατίνης της τρίχας και συμβάλλουν στη θρέψη και την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών. Στο BeautyΑde της Lanes εμπεριέχονται και τα δύο σε επαρκείς ποσότητες για ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Βιταμίνες του συμπλέγματος Β: Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, είναι απαραίτητες σχεδόν για κάθε λειτουργία του οργανισμού, ενώ συμβάλλουν σημαντικά στην υγεία δέρματος και μαλλιών. Οι βιταμίνες Β οι οποίες συμμετέχουν στην ανανέωση της τρίχας είναι οι Β3, Β5, Β6 και βιοτίνη, όσες δηλαδή εμπεριέχονται στην φόρμουλα του BeautyAde της Lanes.

Η βιταμίνη Β6 κατέχει σημαντικό ρόλο στην απορρόφηση των θειούχων αμινοξέων που εμπεριέχονται στην φόρμουλα του BeautyAde. Μάλιστα, σε μελέτη που πραγματοποιήθηκε το 2013 σε ποντίκια, φάνηκε πως ο συνδυασμός βιταμίνης Β6 και L-κυστεΐνης βοήθησε στην πρόληψη της απώλειας μαλλιών μετά από χημειοθεραπεία.

Κεχρί: το κεχρί αποτελεί πολύτιμη πηγή θρέψης της τρίχας, του δέρματος και των νυχιών. Είναι πλούσιο σε αμινοξέα, αντιοξειδωτικά και πληθώρα θρεπτικών συστατικών και μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Η φόρμουλα του BeautyAde είναι εμπλουτισμένη με κεχρί για την επίτευξη των καλύτερων πιθανών αποτελεσμάτων.

Εξειδικευμένη φόρμουλα για υγιή μαλλιά, δέρμα και νύχια

Το BeautyAde της Lanes συνδυάζει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τη θρέψη και την ανάπτυξη υγιών, δυνατών και λαμπερών μαλλιών. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονος πως η εξειδικευμένη φόρμουλα του ευνοεί την ενίσχυση της τρίχας χωρίς να προκαλεί τριχοφυΐα σε άλλα μέρη του σώματος, αφού δεν περιέχει ορμόνες. Παράλληλα προσφέρει τόνωση του δέρματος και θρέψη των νυχιών.

Η ιδιαίτερη συσκευασία των Lanes σε σκουρόχρωμα γυάλινα μπουκάλια με το χαρακτηριστικό κόκκινο καπάκι, διασφαλίζει την ποιότητα και φρεσκάδα των προϊόντων από την ημερομηνία παραγωγής έως την λήξης τους. Επίσης τα Lanes σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία που διέπει τα Συμπληρώματα Διατροφής, προσφέρουν εγγύηση ανυπέρβλητης ποιότητας και αξιοπιστίας για όλα τα συστατικά, που αναφέρονται στις ετικέτες τους, στις δηλούμενες ποσότητες έως την λήξη τους.

Βρείτε το BeautyAde στα φαρμακεία στην προιτή τιμή των 10,90€ ή μάθετε περισσότερα στο http://laneshealth.gr/products/categories/beautyade