Υπάρχουν τρόποι να βελτιώσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες και τις μαγειρικές μας πρακτικές έτσι ώστε να επιτύχουμε σωματική, ψυχική και νοητική υγεία και ισορροπία χωρίς να υποβάλλουμε τον εαυτό μας σε επίπονες, άσκοπες και χρονοβόρες διαδικασίες; Ποιες τροφές και ποια αγνά, φυσικά προϊόντα μπορούν να συμβάλλουν σε αυτό;

Δηλώστε συμμετοχή στον 2ο σεμινάριο του 2ου κύκλου  των δωρεάν σεμιναρίων διατροφής που πραγματοποιούν τα organic bistro nice n easy στον πολυχώρο  Loft nice n easy στην Κηφισιά .

Σάββατο 1 Απριλίου 2017, 12.00 – 14.00

Διατροφή και Στρες, οι καλές ή κακές διατροφικές μας συνήθειες μπορεί να επηρεάσουν τη διάθεση μας και την ενεργητικότητα μας.

Πως η διατροφή μας μπορεί να μας βοηθήσει σε περιόδους στρες;

Ποιες  κακές διατροφικές συνήθειες και ποιες τροφές  μας «τσιτώνουν» περισσότερο;

Ποια θρεπτικά συστατικά και ποιες τροφές μπορούν μας βοηθήσουν ;

Πως μπορείτε να οργανώσετε σωστά τη διατροφή σας για καλύτερη διάθεση;

Πως μπορείτε να επιλέξετε και να φτιάξετε σνακ που θα σας βοηθήσουν ;

Αστερία Σταματάκη, Διαιτολόγος - διατροφολόγος Μsc στην Κλινική διατροφή, επιστημονικός συνεργάτης στο Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφής.

Η Αστερία Σταματάκη είναι πτυχιούχος Διαιτολόγος-Διατροφολόγος και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στον τομέα της “Κλινικής Διατροφής” . Είναι επιστημονικός σύμβουλος στον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας και επιστημονικός συνεργάτης στο Ελληνικό Ινστιτούτο Διατροφής.  Από το 2001 ασκεί το επάγγελμα του διαιτολόγου. Είναι συγγραφέας του βιβλίου “Γνωρίστε τα ελληνικά superfoods” (εκδόσεις Διόπτρα) και του βιβλίου “To αλφαβητάρι της παιδικής διατροφής”.

Δήλωση συμμετοχών: 

[email protected]

http://www.niceneasy.gr/Article/46/food-events

Περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
FAMAR: Νέες Επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Το παραλήρημα ασθενών μετά από έμφραγμα επιδεινώνει την έκβασή τους
Nέος Κώδικας Φαρμακευτικής Δεοντολογίας