Ειδικότερα, στην πρώτη της συμμετοχή, η AENORASIS κατετάγη μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα από τον καθιερωμένο θεσμό Great Place to Work® Hellas στην Κατηγορία Β (50-250 εργαζόμενοι).

Η έρευνα Best Workplaces 2017 διενεργήθηκε για 15η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα. Η ερευνητική διαδικασία εξέτασε και αξιολόγησε πέντε βασικές παραμέτρους του εργασιακού περιβάλλοντος όπως καθορίζονται από τη μεθοδολογία του Great Place to Work® Hellas: την αξιοπιστία της Διοίκησης, το σεβασμό προς τους εργαζομένους, το αίσθημα δικαιοσύνης που υπάρχει στην εταιρεία, την υπερηφάνεια που νιώθουν οι εργαζόμενοι και τη συντροφικότητα που αναπτύσσεται.

Η σημαντική αυτή διάκριση για την AENORASIS αποτελεί αναγνώριση της  προσπάθειας διαμόρφωσης  και  διατήρησης  ενός  ανθρώπινου  περιβάλλοντος  εργασίας, με  ευκαιρίες εξέλιξης και επαγγελματικής ολοκλήρωσης, το οποίο να  αποπνέει ασφάλεια και σεβασμό για κάθε μέλος της. Αποτελεί προστιθέμενη αξία και σημαντικό αρωγό στην επίτευξη των στόχων της.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πρόγραμμα ενίσχυσης της πρόσβασης στο φάρμακο για ευπαθείς ομάδες στην Πελοπόννησο
Καούρες: Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση ή διαφραγματοκήλη;
Στο επίκεντρο η ψυχική υγεία και η ψηφιακή ζωή των εφήβων