Η βιοϊατρική τεχνολογία είναι ένας ραγδαία αναπτυσσόμενος κλάδος με ανεξάντλητες πρακτικές εφαρμογές στον επαγγελματικό τομέα και κατ’ επέκταση στον πραγματικό κόσμο.

To CGS Biomedical Engineering Summer Course είναι ένα καλοκαιρινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές Γ’ Γυμνασίου – Α’ Λυκείου που τους ενδιαφέρει να αναπτύξουν το ενδιαφέρον τους στις βασικές έννοιες της βιοϊατρικής τεχνολογίας.

Το πρόγραμμα προσφέρεται σε συνεργασία του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης του CGS με την Ά ΩΡΛ Κλινική της Ιατρικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Εργαστήριο Βιοϊατρικής Τεχνολογίας του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Παρακολουθώντας το εκπαιδευτικό   πρόγραμμα  οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν βασικές γνώσεις, να κατανοήσουν πώς τα δύο αυτά αντικείμενα συνδέονται τόσο σε ερευνητικό,  όσο και σε πρακτικό επίπεδο και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε έναν από τους σημαντικότερους επαγγελματικούς χώρους του παρόντος και του μέλλοντος.

Τα μαθήματα διδάσκονται στην ελληνική γλώσσα και οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές όλων των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων, που φοιτούν στη Γ’ Γυμνασίου – Α’ Λυκείου.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί  από τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου  έως και την Παρασκευή, 30 Ιουνίου.

Η παρακολούθηση και τις πέντε μέρες είναι απαραίτητη.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

CGS Research & Development Department

Παλλήνη, 15351

biomed@cgs.edu.gr, 210 6030411

http://cgs.gr/biomed/ 

www.cgs.gr