Η βρεφική φροντίδα αποτελεί βασική αγωνία μιας νέας μαμάς. Αν και υπάρχουν αρκετά προϊόντα στην αγορά, ελάχιστα είναι αυτά που πληρούν τις προϋποθέσεις για ασφαλή χρήση σε μωρά και μαμάδες πριν και μετά την εγκυμοσύνη.

Τα προϊόντα για την περιποίηση του δέρματος του μωρού που δημιούργησε η Mustela είναι μοναδικά: Οι ερευνητές των Expanscience Laboratoires, δημιούργησαν ένα πρόγραμμα, μοναδικό σε παγκόσμιο επίπεδο, με πάνω από 10 χρόνια ερευνών, για να κατανοήσουν καλύτερα τη φυσιολογία του βρεφικού δέρματος.

Τα μοναδικά στοιχεία της Mustela

EV.E.I.L.S: ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΩΝ

11 ΠΑΤΕΝΤΕΣ

22 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ. εκ των οποίων 2 στο British Journal of Dermatology

H επανάσταση στη φροντίδα του βρεφικού δέρματος βρίσκεται στο πρόγραμμα EV.E.I.L. S

Το ερευνητικό πρόγραμμα EV.E.I.L.S (Evaluation of the Early Infant Life: The Skin) επιτρέπει την καλύτερη γνώση σχετικά με το δέρμα του παιδιού από τις πρώτες μέρες της ζωής του με συγκεκριμένα «εργαλεία»:

  • Μελέτη της φυσιολογίας του δέρματος του μωρού από τον δερματικό φραγμό μέχρι τις κατώτερες στιβάδες της επιδερμίδας.
  • Χρήση καινοτόμων και μη παρεμβατικών τεχνολογιών απεικόνισης STELASKIN®, μια πατενταρισμένη καινοτομία, μοναδική παγκοσμίως, που επιτρέπει την ανακατασκευή μοντέλου επιδερμίδας μωρού στο εργαστήριο, με σκοπό να μελετηθεί σε κυτταρικό επίπεδο.

Επιστημονικές ανακαλύψεις: Πολυετείς έρευνες έχουν καταλήξει ότι ο δερματικός φραγμός μέχρι την ηλικία των 2 ετών, δεν έχει ακόμα ωριμάσει πλήρως. Επομένως είναι πολύ ευάλωτος στους καθημερινούς εξωτερικούς παράγοντες. Για αυτό ακριβώς, δεν είναι ακόμα ικανός να διατηρήσει ένα καλό επίπεδο ενυδάτωσης, ζωτικής σημασίας για την καλή λειτουργία των κυττάρων του δέρματος.

Βάσει αυτών των ευρημάτων, δημιουργήθηκε η νέα ολοκληρωμένη και εξιδεικευμένη σειρά προϊόντων περιποίησης Mustela, που απευθύνεται σε κάθε τύπο δέρματος του μωρού καθώς και στη μητέρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά από αυτή.

Η σειρά προϊόντων καλύπτει, τόσο τα κανονικά και ξηρά δερματάκια όσο και τα ατοπικά, αφήνοντας μια ευχάριστη και απαλή υφή στο δέρμα του μωρού σας. Η ασφάλεια των προϊόντων της είναι ελεγμένη και κλινικά αποδεδειγμένη, ενώ όλες οι φόρμουλες είναι υποαλλεργικές και υψηλής ανεκτικότητας.

Για όλους αυτούς τους λόγους, η Mustela αποτελεί την πλέον ασφαλή επιλογή φροντίδας και περιποίησης για το μωρό.  Τα προϊόντα Mustela τα βρίσκουμε αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Nέος κύκλος ανοιχτών συναντήσεων με τις τοπικές κοινωνίες για τα τρία νέα νοσοκομεία ΙΣΝ
Συμμετοχή της Ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας στην Ευρωπαϊκή Συμμαχία για τα κρίσιμα Φάρμακα
'Ενωση Ασθενών Ελλάδος: Η Θεσσαλονίκη, γέφυρα στα δικαιώματα των ασθενών