Η ζωή είναι ένα ταξίδι… υγείας με μικρές και μεγάλες προκλήσεις. Καθένας μας όταν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας χρειάζεται υποστήριξη και πρόσβαση στην κατάλληλη θεραπευτική αγωγή.

Η Sanofi και οι άνθρωποί της είναι συνοδοιπόροι στο ταξίδι υγείας των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, καθώς εστιάζουν στη βελτίωση της ανθρώπινης υγείας, μετατρέποντας την επιστημονική καινοτομία σε θεραπευτικές λύσεις. Η Sanofi είναι ένας από τους κορυφαίους εταίρους της βιομηχανίας των βιοεπιστημών, προσφέρει καινοτόμες λύσεις για ένα ευρύ φάσμα καταστάσεων υγείας, είτε είναι μία ήπια κατάσταση, όπως ένα κρυολόγημα, πεπτικά προβλήματα  ή σοβαρές καταστάσεις όπως καρκίνος.

Η Sanofi επενδύει  στην έρευνα και ανάπτυξη θεραπευτικών λύσεων για προκλήσεις υγείας 6 δισ. ευρώ ετησίως. Οι εργαζόμενοί της, προσπαθούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις υγείας  και να απολαύσουν τη ζωή τους στο έπακρο. Έτσι, με δύο απλές λέξεις, Empowering Life (Ενδυναμώνοντας τη Ζωή), δεσμεύονται να υποστηρίξουν εκατομμύρια ανθρώπων που αντιμετωπίζουν μεγάλες και μικρές προκλήσεις υγείας, που διαρκούν μια ζωή ή μια στιγμή.

Όπως είναι γνωστό, η Sanofi έχει βαρύτατη κληρονομιά στον τομέα του Διαβήτη, με δεδομένο ότι για περισσότερα από 90 χρόνια, καινοτομεί αναπτύσσοντας αποτελεσματικές θεραπείες, ενημερωτικά και εκπαιδευτικά προγράμματα προκειμένου να προσφέρει στα άτομα με διαβήτη μία πιο υγιή και παραγωγική ζωή. Περίπου 1 εκατομμύριο άνθρωποι με διαβήτη, ζουν στην Ελλάδα, οι περισσότεροι εκ των οποίων παραμένουν αρρύθμιστοι αυξάνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης επιπλοκών. Στην ιστοσελίδα www.mydiabetes.gr τα άτομα με δυσκολία ρύθμισης του σακχάρου μπορούν να ενημερωθούν και να βρουν ερωτήσεις για τη συζήτηση με τον γιατρό τους.


 

Με δεδομένο ότι η αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης έχει δημιουργήσει μία νέα πρόκληση για την υγειονομική περίθαλψη, την  αποτελεσματική αντιμετώπιση των χρόνιων παθήσεων, η Sanofi υποστηρίζει καθημερινά έως και 1 εκατομμύριο ασθενείς, να αντιμετωπίζουν με τα προϊόντα της χρόνιες παθήσεις, όπως υπέρταση, δυσλιπιδαιμία και άλλα καρδιαγγειακά νοσήματα.

Η πολλαπλή σκλήρυνση αποτελεί ένα ακόμα ένα ταξίδι υγείας. Συγκεκριμένα, στην Ελλάδα 10.000 άνθρωποι που νοσούν από τη συγκεκριμένη ασθένεια και οι οικογένειές τους στην Ελλάδα, βιώνουν συναισθηματικές και σωματικές προκλήσεις, που επηρεάζουν την καθημερινότητά τους. Ως συνοδοιπόρος στο ταξίδι αυτό, η Sanofi αναπτύσσει καινοτόμες θεραπείες που αναστέλλουν την εξέλιξη της νόσου και βελτιώνουν τις ζωές αυτών των ανθρώπων και των οικογενειών τους, βοηθούν τους ασθενείς να επιστρέψουν στην κανονική ζωή τους και να διαχειριστούν την κατάστασή τους, ενώ παράλληλα υποστηρίζει ενέργειες για την ενημέρωση και εκπαίδευση της κοινότητας των ασθενών.

Είναι γεγονός ότι το κρυολόγημα επηρεάζει το 86% του πληθυσμού, οι ενήλικες υποφέρουν 2-4 φορές το χρόνο, ενώ τα παιδιά έως και 10 φορές. Η Sanofi προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις καλύπτοντας τις ανάγκες του κρυολογήματος (αποχρεμπτικά, αντιβηχικά, πονόλαιμο και αποσυμφορητικά), προκειμένου να ανακτηθεί ο έλεγχος και να συνεχίσουν οι ασθενείς να απολαμβάνουν τη ζωή.

Πώς είσαι;

Είμαι καλά και απολαμβάνω τη ζωή μου!

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ποιες χώρες θεωρούνται κορυφαίες στον ιατρικό τουρισμό
Απειλή για εγκύους και νεογνά η αύξηση της θερμοκρασίας [ελληνική μελέτη]
Οι υγειονομικοί συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία της Τετάρτης