Τις πόρτες της σε νέους πτυχιούχους που επιθυμούν να ξεκινήσουν δυναμικά την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, ανοίγει η Roche Hellas με το πρόγραμμα Roche Management Trainee που πραγματοποιεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα έμμισθης επαγγελματικής απασχόλησης μέσω του οποίου 10 νέοι πτυχιούχοι θα επιλεγούν -κατόπιν συγκεκριμένης διαδικασίας αξιολόγησης- για να εργαστούν ως εκπαιδευόμενοι στη Roche Hellas για ένα χρόνο. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους θα αποκτήσουν σημαντική εργασιακή εμπειρία σε ένα εργασιακό περιβάλλον που πρόσφατα βραβεύτηκε ως ιδανικό.

Με αφορμή την έναρξη του προγράμματος, η Διευθύντρια Ανθρωπίνων Πόρων της Roche Hellas κ. Κική Τσιάμη, δήλωσε: «Στο πλαίσιο της δραστηριοποίησής μας με υπευθυνότητα απέναντι στην κοινωνία και τους εργαζόμενους στη χώρα, ξεκινήσαμε το 2013 την υλοποίηση του Roche Management Trainee Program. Είμαι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τη συνέχιση της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας και για το 2014, μέσω της οποίας θα δώσουμε την ευκαιρία σε 10 ακόμη νέους επιστήμονες να αποκτήσουν σημαντική εργασιακή εμπειρία στο φαρμακευτικό κλάδο και τα απαραίτητα εφόδια για την έναρξη της σταδιοδρομίας τους».

Το πρόγραμμα κατά τον πρώτο χρόνο υλοποίησής του, προσέλκυσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς υπεβλήθησαν συνολικά 1.392 αιτήσεις νέων πτυχιούχων. Από αυτές επιλέχθηκαν 182 υποψήφιοι εκ των οποίων, μέσα από διαδικασίες αξιολόγησης, προκρίθηκαν οι 43. Μετά από σειρά συνεντεύξεων αναδείχθηκαν τελικά οι 10 νέοι πτυχιούχοι, που εργάζονται ήδη από το Σεπτέμβριο στη Roche Hellas.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (σε πεδίο σχετικό με το αντικείμενο της θέσης που θα διεκδικήσουν και με βαθμό μεγαλύτερο του 7) και μεταπτυχιακό, μέγιστη εργασιακή εμπειρία έως ένα έτος, πιστοποιημένη γνώση της αγγλικής γλώσσας, άρτια γνώση χειρισμού Η/Υ, καθώς και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες υποψήφιους.

Οι νέοι που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, μπορούν να υποβάλουν το βιογραφικό τους μέχρι τις 25 Απριλίου μέσω της ιστοσελίδας www.icapcareer.gr.  

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα
Καρκίνος μαστού:  Πώς επιδρά στη σωματική και ψυχική ευεξία η σχέση της γυναίκας με τον σύντροφο
Μήπως τρώω πολύ γρήγορα;