Βραβείο εξαιρετικής επίδοσης στην κατηγορία «Βέλτιστη Εφαρμογή Διαδικασιών Sales & Operations Planning» στα Transport & Logistics Awards έλαβε η ΒΙΑΝ, εταιρεία του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ. 

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στις 25 Μαΐου και είχε ως στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στο χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας και των μεταφορών.

Στη σχετική εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Supply Chain Institute, η εκπρόσωπος της ΒΙΑΝ κ. Σοφία Σπίθα, Pharma & Food Director, παρέλαβε το Βραβείο, ευχαρίστησε για τη διάκριση και δήλωσε:

«Εκ μέρους της Διοίκησης του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ και της οικογένειας Γιαννακόπουλου ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές της εκδήλωσης και την κριτική επιτροπή που επέλεξε τη ΒΙΑΝ ΑΕ για αυτό το βραβείο. H BIAN AE με σχεδόν 8.000 direct πελάτες διαχειρίζεται ένα ευρύ portfolio προϊόντων που αποτελούν bestsellers στο χώρο του φαρμακείου. Γνωρίζετε όλοι το Depon, Novalac, Tonotil, Sudocrem, Canderel, Pennsaid κ.α. Η ΒΙΑΝ επισφραγίζει τα 20 χρόνια από την ίδρυσή της με την αποψινή διάκριση».

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Κάνε το όπως το "Γ. Παπανικολάου": Δεκάδες πρώιμες διαγνώσεις καρκίνου του πνεύμονα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο