Η ελληνική φαρμακευτική εταιρεία AENORASIS, που δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της υγείας τα τελευταία 19 χρόνια, διακρίθηκε στην κατηγορία Πωλήσεις και Επιχειρηματική Ανάπτυξη/Επιτυχημένη Εισαγωγή Προϊόντος των Sales Excellence Awards 2017, και απέσπασε το BRONZE βραβείο για το έργο «Το 1ο βιο-ομοειδές mAb, infliximab».

Η τελετή απονομής των Sales Excellence Awards 2017 πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 29 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Tα καθιερωμένα πλέον βραβεία των Πωλήσεων, για πέμπτη συνεχή χρονιά ανέδειξαν και επιβράβευσαν τις βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο των πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους.
Τη διοργάνωση των βραβείων ανέλαβε και φέτος το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) σε συνεργασία με την Boussias Communications.

Ο κ. Τάσος Τουρσιτζόγλου, Διευθυντής Πωλήσεων του Τμήματος Ανοσολογίας της Aenorasis, δήλωσε:

«Η διάκριση αυτή, ανάμεσα σε αξιόλογες εταιρείες με καταξιωμένους ανθρώπους και προϊόντα, είναι πολύ μεγάλη τιμή για την εταιρεία μας.

Φέτος καταφέραμε με τη βοήθεια όλης της ομάδας, να πετύχουμε μια σημαντική διάκριση.

Εύχομαι και στο μέλλον, “state of the art” προϊόντα, όπως το δικό μας, να βρίσκουν πάντα την πιο δημιουργική τους έκφραση.»

 

 

 


Ειδήσεις υγείας σήμερα
Η ρύθμιση του σακχάρου μετά το εγκεφαλικό θα μπορούσε να είναι ωφέλιμη [μελέτη]
3.120 επισκέπτες και 128 εταιρείες χορηγοί στο Hellas PHARM 2024
Στα Χανιά θα πραγματοποιηθεί το 22ο Πανελλήνιο Ηπατολογικό Συνέδριο και η 31η διημερίδα ‘’Στέφανος Χατζηγιάννης’’