Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εξαγορά του IMI - Imagens Médicas Integrata, από την Affidea. Πρόκειται για την ένταξη στον Όμιλο Affidea ενός σημαντικού παρόχου υπηρεσιών διαγνωστικής απεικόνισης και τηλεϊατρικής στην Πορτογαλία, ο οποίος σήμερα διαχειρίζεται δέκα πλήρως εξοπλισμένες μονάδες υγείας.

Με περισσότερα από 30 χρόνια παρουσίας στην τοπική αγορά, το IMI διαθέτει τέσσερα αυτόνομα διαγνωστικά κέντρα απεικόνισης, εκ των οποίων το μεγαλύτερο βρίσκεται στη Λισαβόνα, ενώ έχει εξασφαλίσει συμβόλαια εξωτερικής ανάθεσης απεικονιστικών υπηρεσιών (outsourcing), με έξι μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία της Πορτογαλίας. Επιπλέον, το ΙΜΙ παρέχει υπηρεσίες τηλεϊατρικής  και στα κέντρα του λειτουργούν βιοπαθολογικά εργαστήρια.

Η ένταξη του ΙΜΙ στον Όμιλο, αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση της Affidea για ενίσχυση της ηγετικής της θέσης στην προηγμένη διαγνωστική απεικόνιση, στην ανάπτυξη ψηφιακής πλατφόρμας με επιπρόσθετες υπηρεσίες, καθώς και στη συνεχή επέκταση και διεύρυνση των δραστηριοτήτων της στην Ευρώπη.

Μέσω αυτής της εξαγοράς, το δίκτυο της Affidea αριθμεί πλέον 245 ιδιόκτητα κέντρα στην ευρωπαϊκή ήπειρο, που διακρίνονται λόγω της υπεροχής τους σε εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής. Παράλληλα, οι ασθενείς αποκτούν ακόμη ευκολότερη πρόσβαση σε υπηρεσίες πρόληψης και διάγνωσης - πάντα με τα υψηλότερα πρότυπα και διαδικασίες ασφάλειας - και απολαμβάνουν εξαιρετικής ποιότητας εξατομικευμένη φροντίδα από τους κορυφαίους ιατρούς και το προσωπικό του Ομίλου στην Ευρώπη.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο