Αυτή την Black Friday, η PureAirLab έρχεται με τιμές που “φυσάνε” στα απόλυτα συστήματα καθαρισμού αέρα, για να έχετε #HappyFriday και κάθε άλλη μέρα καθαρό εσωτερικό αέρα σε κάθε χώρο! Επιλέξτε τη συσκευή που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας, με μοναδική Black Friday έκπτωση.

Γιατί να επιλέξετε τα συστήματα καθαρισμού της PureAirLab:

 • Πρόσφατη εργαστηριακή δοκιμή (Ιούνιος 2020) κατέδειξε εξάλειψη του SARS-Cov-2 κατά 99,99% μετά από 10 λεπτά και 100% σε 45 λεπτά
 • Είναι ανεξάρτητα δοκιμασμένα ώστε να εξασφαλίζουν εγγυημένη απόδοση
 • Εξαλείφουν όλες τις κατηγορίες ρύπων: σωματίδια, πτητικές οργανικές ενώσεις και μικροοργανισμούς
 • Δεν εκπέμπουν επικίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία όζον ή υπεριώδη ακτινοβολία
 • Έχουν χαμηλό κόστος λειτουργίας
 • Έχουν εύκολη διαδικασία εγκατάστασης (Plug & Play)

Μας αξίζει ο καθαρότερος αέρας εσωτερικού χώρου!

Είναι γεγονός, πως περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας σε εσωτερικούς χώρους. Ζούμε, εργαζόμαστε, γυμναζόμαστε, διασκεδάζουμε. Η καθαρή ατμόσφαιρα στους εσωτερικούς χώρους είναι απαραίτητη και σημαντική για την υγεία και την ευεξία μας. Και ακόμα περισσότερο σήμερα, που η συνθήκη που ζούμε τα τελευταία δύο χρόνια, όχι μόνο δεν υποχωρεί αλλά επιδεινώνεται. Αυτό μας επιβάλλει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τον αέρα που αναπνέουμε. Οι περισσότεροι εποχικοί ιοί, συμπεριλαμβανομένου και του Covid-19, είναι αερομεταφερόμενοι.

Με την έναρξη της πανδημίας και τα μέτρα που κληθήκαμε να πάρουμε για την ασφάλειά μας, έγινε πιο δύσκολο να αγνοήσουμε πόσο πολυσύχναστα και γεμάτα είναι τα κτίρια που επισκεπτόμαστε καθημερινά. Είναι πλέον τεκμηριωμένο, ότι ο Sars-CoV-2 μεταδίδεται μέσω σταγονιδίων στον αέρα. Αυτό το χαρακτηριστικό, το μοιράζεται με πολλούς άλλους ιούς, όπως η κοινή γρίπη και το κρυολόγημα που μας “επισκέπτονται” σε γραφεία, σχολεία, γυμναστήρια, εστιατόρια και όχι μόνο.

Από την άλλη, ο καθαρός αέρας σε εσωτερικούς χώρους μας προστατεύει και από την ατμοσφαιρική ρύπανση και την τοξική εξωτερική ατμόσφαιρα. Η ατμοσφαιρική ρύπανση, το καυσαέριο, η αιθαλομίχλη, είναι μόνο λίγοι από τους παράγοντες που κάνουν τον εξωτερικό αέρα τοξικό.

Ζούμε σε ένα τοξικό́ περιβάλλον, με στρες, κακή́ ποιότητα ύπνου, κακές διατροφικές συνήθειες, έλλειψη ελεύθερου χρόνου και φυσικής δραστηριότητας. Για αυτό και είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε σε μικρές και συστηματικές αλλαγές που μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής μας στο μέλλον, και φυσικά, την υγεία μας.

Υγεία και ασφάλεια στην πρώτη γραμμή!

Ώρα να εξοπλίσουμε με ισχυρά και αξιόπιστα “όπλα” τους εσωτερικούς χώρους που επισκεπτόμαστε καθημερινά, από τους πιο μικρούς, όπως το σπίτι μας, μέχρι τους πιο μεγάλους και πολυσύχναστους, όπως επιχειρήσεις και μονάδες υγείας. Σύμμαχός μας σε αυτή τη μάχη είναι η PureAirLab και τα πιστοποιημένα συστήματα καθαρισμού αέρα Deluxe και Compact.

Τεχνολογία DFS, επικεντρωμένη στην εξάλειψη ιών και μικροβίων.

Οι καθαριστές αέρα της PureAirLab διαθέτουν την καινοτόμο τεχνολογία DFS, που μειώνει τη βιοεπιβάρυνση και αναστέλλει την ανάπτυξη μικροοργανισμών που διέρχονται από το σύστημα μέσω της εξάλειψής τους.

Η τεχνολογία DFS:

 • Αιχμαλωτίζει εξαιρετικά λεπτά σωματίδια, 40 φορές μικρότερου μεγέθους από το πρότυπο φίλτρο HEPA
 • Παγιδεύει και αφαιρεί το 99,99% ιών, βακτηριδίων και σωματιδίων έως και 0,007μm
 • Εξαλείφει ιούς, ακόμα και μικρότερους από το κορωνοϊό.

Πάρτε μια ανάσα!

Με τα απόλυτα συστήματα καθαρισμού αέρα PureAirLab απολαμβάνουμε κάθε μας δραστηριότητα σε εσωτερικούς χώρους, καθώς:

 • Ανακουφίζουν από τις εποχιακές αλλεργίες
 • Βοηθούν στην πρόληψη μακροχρόνιων ασθενειών
 • Εμποδίζουν την ανάπτυξη βακτηρίων
 • Εξασφαλίζουν ένα απόλυτα υγιεινό περιβάλλον, με τον πιο καθαρό αέρα, για όλους.

Καλέστε τώρα στο 210 93 73 020 για να μιλήσετε με έναν ειδικό σύμβουλο της PureAirLab και να βρείτε την ιδανική λύση και για το δικό σας σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Κάντε εδώ τις BlackFriday παραγγελίες σας και νιώστε ξανά ασφάλεια και προστασία απέναντι στον SARS-Cov-2!