Έγινε και αυτό! Καροτσάκι με... "ευρώ" για το ξεκλείδωμα στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας"! 

'Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα στο Patras Events, πρόκειται για καροτσάκια μεταφοράς ασθενών τα οποία θυμίζουν τα καρότσια των... σούπερ μάρκετ, τουλάχιστον ως προς τον τρόπο φύλαξης τους!

Και αυτό γιατί συνδέονται με αλυσίδα μεταξύ τους και για να το ξεκλειδώσει κάποιος θα πρέπει να βάλει "κέρμα" στην ειδική σχισμή και να το πάρει για να μεταφέρει τον ασθενή! 

Το σύστημα αυτό ξεκίνησε τα τελευταία 24ωρα και αφορά την καινούργια παρτίδα καροτσιών που παρέλαβε το νοσοκομείο. 

Σε επικοινωνία με άνθρωπο του νοσοκομείου, τόνισε ότι πρόκειται καθαρά για ένα... αντικλεπτικό σύστημα, καθώς έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο, διάφοροι να παίρνουν τα καροτσάκια στα σπίτια τους ή να τα παρατάνε οπουδήποτε.

Οι τραυματιοφορείς έχουν εφοδιαστεί με ειδικό κλειδί που ξεκλειδώνει τα καροτσάκια, έτσι ώστε να μην τα παίρνει ο κάθε ένας και να χάνονται. Η εικόνα αυτή πάντως έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στα σόσιαλ μίντια. 

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννάκο, πρόεδρο της Ομοσπονδίας εργαζομένων στα νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), τα τροχήλατα καρότσια των ασθενών τα λειτουργούν οι τραυματιοφορείς με πλαστικό αντικείμενο σαν κέρμα για προστασία και αποφυγή κλοπών.

"Εάν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν συνοδοί με κέρμα, να το διορθώσουν άμεσα γιατί δημιουργείται στρεβλή εικόνα", σημειώνει.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Καρκίνος μαστού: Η ορμονοθεραπεία μειώνει τον μελλοντικό κίνδυνο άνοιας [μελέτη]
Φωτιά στο νοσοκομείο Δράμας – απομακρύνθηκαν ασθενείς
Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: Η Κομισιόν παρείχε ελάχιστες πληροφορίες για το εμβόλιο κατά της CoViD