Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό καταγράφηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε πάρκο με άλογα στην περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, όταν κατά τη διάρκεια επίσκεψης μαθητών δημοτικού σχολείου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα άλογο δάγκωσε στο πρόσωπο ένα αγόρι, 8 ετών.
Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται με σοβαρό τραύμα στο πρόσωπο, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.
Η 53χρονη ιδιοκτήτρια του πάρκου συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης από αμέλεια και παραβίαση της νομοθεσίας περί ζώων.
Ειδήσεις υγείας σήμερα
Τυριά με πολλά λιπαρά: Μπορούν να προστατεύσουν από την άνοια;
Μοντέλα δέρματος από τρισδιάστατο εκτυπωτή ως εναλλακτική στα πειράματα σε ζώα
Με κεντρικό άξονα τις τεκμηριωμένες αποφάσεις ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Συνέδριο για τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας 2025