'Hδη, τρία ηγετικά στελέχη τριών πολυεθνικών έχουν ενημερώσει περί αποχώρησής τους από τις εταιρείες τους εντός του έτους.
Το θέμα είναι ότι έχουν φουντώσει οι φήμες ότι αναμένονται και άλλες δύο αποχωρήσεις από ίδιο αριθμό εταιρειών μέχρι τα τέλη του 2026.
Και μπορεί στους βασικούς λόγους αποχώρησης να είναι η συνταξιοδότηση αλλά οι πληροφορίες λένε ότι δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος.
Υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στους κόλπους των πολυεθνικών, με τις μητρικές να έχουν βγάλει σε αρκετές από αυτές κόκκινη κάρτα, για άπιαστους οικονομικούς στόχους αλλά και λάθος στρατηγική απέναντι στο υπουργείο Υγείας.
Προσθέστε το iatronet.gr στο DiscoverΕιδήσεις υγείας σήμερα
Το EAES 2026 φέρνει στην Αθήνα την παγκόσμια ελίτ της ενδοσκοπικής χειρουργικής
Μελέτη αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα του καθολικού προσυμπτωματικού ελέγχου για τον καρκίνο του δέρματος στη Γερμανία
Οι συγκάτοικοι μοιράζονται και μέρος του εντερικού και στοματικού μικροβιώματος