Μία 52χρονη γυναίκα, είναι το 30ό θύμα της νέας γρίπης στην Ελλάδα, όπως ανακοινώθηκε το Σάββατο από το υπουργείο Υγείας. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
'Γυναίκα 52 ετών επιβεβαιωμένο κρούσμα της νέας γρίπης Α (Η1Ν1)ν, η οποία νοσηλευόταν διασωληνωμένη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση, παρουσίασε οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια, νεφρική ανεπάρκεια και απεβίωσε.
Η ασθενής είχε υποκείμενο νόσημα (νοσογόνο παχυσαρκία)'.
Εκτεταμένο είναι το πρόβλημα του στιγματισμού των ασθενών με ψωρίαση, καθώς πολλοί ταυτίζουν τη μη μεταδοτική ψωρίαση με την ψώρα. Η πρόεδρος του Συλλόγου ... Περισσότερα »
Η επικοινωνία με τον γιατρό σας και τον εργοδότη σας είναι βασικά στοιχεία για να προσαρμοστείτε ομαλά.... Περισσότερα »
Ποια είναι τα αρχικά συμπτώματα της έλλειψης αυτής της θρεπτικής ουσίας και ποιες ομάδες κινδυνεύουν από ανεπάρκεια.... Περισσότερα »
Τα οφέλη του μανταρινιού είναι πολύ λιγότερο γνωστά, σε σύγκριση με τα πορτοκάλια, ωστόσο, είναι πραγματικά εντυπωσιακά.... Περισσότερα »
Στο πλαίσιο του 4ου κύκλου σεμιναρίων Λαπαροσκοπικών Κολεκτομών μεταδίδεται ζωντανά χειρουργική επέμβαση Λαπαροσκοπικής κολεκτομής από την αίθουσα χειρουργείου του Δ.Θ.Κ.Α. Υγεία 13:00 - 17:00. Η ... Δείτε το video