Σε κατ’ οίκον εμβολιασμό των πολιτών που επιθυμούν να εμβολιαστούν κατά του ιού της γρίπης Η1Ν1, αλλά λόγω του προχωρημένου της ηλικίας τους ή των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν δεν μπορούν να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα, προχωρεί ο Δήμος Αμαρουσίου.

Η νέα πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου του Διαδημοτικού Δικτύου Δομών Υγείας ΟΤΑ κ. Γιώργου Πατούλη θα υλοποιηθεί με τη συνεργασία του Κέντρου Εμβολιασμού Δήμου Αμαρουσίου και του προγράμματος ‘Βοήθεια στο Σπίτι’ και υπηρετεί το στόχο της Δημοτικής Αρχής για ισότιμη συμμετοχή όλων των πολιτών στις υπηρεσίες πρόληψης και υγείας.

Είναι μία πρωτοποριακή πρωτοβουλία του Δήμου Αμαρουσίου που έρχεται να καλύψει μία ακόμη ανάγκη ευπαθών κοινωνικά ομάδων.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ένας γιατρός και ένας νοσηλευτής, μετά την ολοκλήρωση από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου της καταγραφής των πολιτών που επιθυμούν να εμβολιαστούν, θα τους επισκεφθούν στην κατοικία τους, προκείμενου να τους εμβολιάσουν.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πόσα βήματα την ημέρα πρέπει να κάνουν όσοι έχουν γενετική προδιάθεση για να αποφύγουν την παχυσαρκία [μελέτη]
Καταδικάστηκαν ιδιοκτήτες Γηροκομείου για τον θάνατο 66χρονου τετραπληγικού
Προκαλεί ο ιός των κονδυλωμάτων πρόβλημα στην καρδιά;