Δεκάδες τμήματα σχολείων, κλείνουν για επτά μέρες, λόγω συρροής κρουσμάτων γρίπης. Όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα από το υπουργείο Υγείας, τα σχολεία που κλείνουν ανά νομό είναι τα εξής:

Αθήνα: Το Τμήμα Α4 του 3ου Γενικού Λυκείου Πετρούπολης, το Ε1 του 16ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου, το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου, το Α3 του 3ου Γυμνασίου Γαλατσίου, το Γ2 του 2ου Γυμνασίου Βύρωνα, τα τμήματα Α1, Β1, Β2, Β3, Γ1 του 3ου Γυμνασίου Βύρωνα, τα τμήματα Α1, Α2, Β4 του 3ου Λυκείου Βύρωνα, το Β2 του 1ου Γενικού Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας, το Γ1 του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου, τα τμήματα Β1, Β2, Β3, Γ1, Γ2, Γ3 του 7ου Γυμνάσιου Νέας Σμύρνης , οι Γ΄, Δ΄ και Ε΄ τάξεις του Δημοτικού Σχολείου και οι Α΄και Γ΄ τάξεις του Γυμνασίου του ίδιωτικού σχολείου 'Βυζάντιον'.

Στη Θεσσαλονίκη: Οι Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεις του 23ου Ενιαίου Λυκείου Θεσσαλονίκης, τα Α4, Α6, Α7, Β1, Γ2, Γ6 του 1ου Γυμνασίου Πεύκων και η Γ΄ Τάξη του Καλλιτεχνικού Σχολείου Αμπελοκήπων.

Στη Χαλκιδική: Τα τμήματα Α-Α Γεν-1 και Α-Α Γεν-2 του ΓΕΛ Αρναίας και το Β1 του Γενικού Λυκείου Αρναίας.

Στον Έβρο: Το Α2 του 4ου Γυμνάσιου Αλεξανδρούπολης και η Ε΄ τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φερών.

Κλειστά θα παραμείνουν και τα τμήματα Ε2 του 2ο 12θέσιου δημοτικού Κιλκίς, Δ1 και η Α΄τάξη του 9ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, Γ1 του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Πατρών και Α2 του 2ου Γυμνασίου Λέρου.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
FAMAR: Νέες Επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Τι παραλήρημα ασθενών μετά από έμφραγμα επιδεινώνει την έκβασή τους
Nέος Κώδικας Φαρμακευτικής Δεοντολογίας