Παραγγελία να διερευνηθούν οι καταγγελίες για σκάνδαλα στην Υγεία, έδωσε την Τετάρτη η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας.

Αφορμή αποτέλεσαν τα πρόσφατα δημοσιεύματα για κακοδιαχείριση και 'καπέλα' στις τιμές των υλικών που προμηθεύονται τα δημόσια νοσοκομεία και οι σχετικές καταγγελίες του προέδρου του ομίλου MIG κ. Ανδρέα Βγενόπουλου.

Ο κ. Βγενόπουλος είχε χαρακτηρίσει το σκάνδαλο στην Υγεία μεγαλύτερο από εκείνο της SIEMENS, τονίζοντας ότι η ρύθμιση των νοσοκομειακών χρεών επιβραβεύουν τους απατεώνες.

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έχει σχηματιστεί ένας ογκώδης φάκελος με όλα τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών και ο αρμόδιος ειισαγγελέας θα πραγματοποιήσει ελέγχους στα νοσοκομεία, θα πάρει καταθέσεις και θα προχωρήσει και σε άνοιγμα λογαριασμών.

Προσθέστε το iatronet.gr στο Discover

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Το κεντρί της μέλισσας μπορεί να ενισχύσει κοινό φάρμακο κατά του Πάρκινσον
Σύνδρομο Skeeter και κουνούπια
Novo Nordisk: Ζητεί ασφαλιστικά μέτρα για να μπλοκάρει διαφημίσεις φαρμάκων αδυνατίσματος της Eli Lilly