'Αποστειρωμένες' είναι οι αρμοδιότητες που δόθηκαν στην υφυπουργό Υγείας.

Όπως αναφέρεται με σαφή τρόπο στη σχετική απόφαση του πρωθυπουργού και του υπουργού Υγείας, η κ. Φωτεινή Σκοπούλη δεν θα έχει λόγο σε κρίσεις για επιλογή προϊσταμένων, συγκρότηση υπηρεσιακών συμβουλίων και ομάδων εργασίας και διορισμό διοικήσεων Νομικών Προσώπων.

Παρά το θόρυβο που προκάλεσε με τις δηλώσεις της, η προερχόμενη από τη ΔΗΜΑΡ υφυπουργός αρκέστηκε σε αρμοδιότητες, όπως ΟΚΑΝΑ και Ψυχική Υγεία.

Και εξαιρέθηκε, με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο, από ό,τι σχετίζεται με την πάσης φύσης αξιολόγηση του προσωπικού.

Έλαβε, έτσι, το μήνυμα ότι το κράτος στελεχώνεται με...αντικειμενικά κριτήρια, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με κομματικές ή άλλες σχέσεις.

Τελικά, αυτή η χώρα δεν πρόκειται να αλλάξει ρότα. Έχει μάθει να λειτουργεί με έναν τρόπο και με αυτόν θα πορεύεται, όσα στραπάτσα και να υποστεί.

Περαστικά μας...


Δημήτρης Καραγιώργος


Προσθέστε το iatronet.gr στο Discover

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Kούρεμα και δόσεις
Η Ευρώπη θέλει ασφάλεια και επάρκεια φαρμάκων - Ο ρόλος των χάκερς
Εγκαίνια των νέων ΤΕΠ στα νοσοκομεία Κοζάνης και Πτολεμαΐδας από τον υπουργό Υγείας