Ο αρμόδιος υπουργός ανασυγκρότησε την Εθνική Επιτροπή, με πρόεδρο τον καθηγητή Πνευμονολογίας κ. Παναγιώτη Μπεχράκη και μέλη τους Κωνσταντίνο Γουργουλιάνη, Νίκο Χούλη, Σταύρο Μπεσμπέα, Γιάννη Τούντα, Γιάννη Κυριόπουλο, Παρασκευή Πατάκα, Κωνσταντίνο Σύρρο και Τζένη Κουρέα - Κρεμαστινού.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής κ. Μπεχράκης σχολίασε την Πέμπτη στο 'Έθνος' ότι οι έλεγχοι έχουν εγκαταλειφθεί και πως έχουμε επιλέξει ως χώρα '...να αφήσουμε την κοινωνία να περάσει την οικονομική κρίση καπνίζοντας'!
Σύμφωνα με τον καθηγητή, ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος φέρεται αποφασισμένος να ενταθούν οι προσπάθειες για υλοποίηση των εθνικών μας στόχων.
Το κάπνισμα κοστίζει πάνω από 2 δισ. ευρώ σε ετήσια βάση. Το ποσό αυτό διατίθεται για την περίθαλψη ανθρώπων που χάνουν την υγεία τους από την επιβλαβή αυτή συνήθεια.
Προσθέστε το iatronet.gr στο Discover
Ειδήσεις υγείας σήμερα
Kούρεμα και δόσεις
Η Ευρώπη θέλει ασφάλεια και επάρκεια φαρμάκων - Ο ρόλος των χάκερς
Εγκαίνια των νέων ΤΕΠ στα νοσοκομεία Κοζάνης και Πτολεμαΐδας από τον υπουργό Υγείας