Στέλεχος του ΕΚΑΒ από την Θεσσαλονίκη, είναι ο νέος πρόεδρος του ΕΚΑΒ.

Όπως αναφέρεται στην Υπουργική Απόφαση, Αριθμ. Α2β/Γ.Π.: 62938, ορίζεται ο Καρακατσιανόπουλος Κωνσταντίνος, TE μηχανολόγος μηχανικός, ως πρόεδρος στο διοικητικό συμβούλιο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), σε αντικατάσταση του Παπαευσταθίου Νικολάου, ο οποίος παραιτήθηκε.

Όπως σχολιάζουν οι εργαζόμενοι στο Κέντρο μέσω της ιστοσελίδας τους «EKABnews», η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας επέλεξε έναν άνθρωπο από τα σπλάχνα του ΕΚΑΒ, ένα στέλεχος του από το ΕΚΑΒ-2 Θεσσαλονίκης, με πλούσια εμπειρία σε αυτό, που το γνωρίζει όσο λίγοι, μιας και εργάζεται σε αυτό από ιδρύσεως του.

Ο Κώστας Καρακατσιανόπουλος, αναλαμβάνει το ΕΚΑΒ σε μια δύσκολη περίοδο.

Καλείται να αντιμετωπίσει τη μειωμένη χρηματοδότηση του οργανισμού, την έλλειψη προσωπικού, κυρίως σε πολλές νησιωτικές και ακριτικές περιοχές της χώρας και τον διαγωνισμό για την προμήθεια νέων ασθενοφόρων οχημάτων.

Καλείται, δε, να προχωρήσει τις διαδικασίες για επισκευή και συντήρηση των υπαρχόντων οχημάτων, τον εκσυγχρονισμό του οργανισμού του ΕΚΑΒ και την εξαίρεση του ΕΚΑΒ από τους περιορισμούς του νόμου για τις εκτός έδρας μετακινήσεις.

Δ.Κ.

Προσθέστε το iatronet.gr στο Discover

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Τα καλύτερα λαχανικά για την καρδιά διαφέρουν για άντρες και γυναίκες [μελέτη]
Η τεστοστερόνη επηρεάζει τα συναισθήματα των έφηβων κοριτσιών [μελέτη]
Η τεχνητή νοημοσύνη βελτιώνει σημαντικά την αξιολόγηση ενός είδους επιθετικού καρκίνου