O Σύλλογος Μαιών - Μαιευτών Ναυπλίου διοργανώνει το 2ο μετεκπαιδευτικό σεμινάριο μητρικού θηλασμού, από 16 έως 18 Σεπτεμβρίου 2011 στο Ναύπλιο, στον ιστορικό χώρο της πρώτης Βουλής των Ελλήνων (Βουλευτικό). Το σεμινάριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και απευθύνεται σε Μαίες, Μαιευτές, Παιδίατρους, Γυναικολόγους, Γενικούς Ιατρούς, καθώς και σε φοιτητές και λοιπούς επαγγελματίες υγείας.

Στόχος του είναι η συνεχιζόμενη εκπαίδευση στο Μητρικό Θηλασμό, η προώθησή του ως αποκλειστικής και αναντικατάστατης μεθόδου διατροφής του νεογνού έως τουλάχιστον τον 6ο μήνα και η ευαισθητοποίηση όλων των επαγγελματιών υγείας ως προς την ενίσχυσή του.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι ,προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους, να επικοινωνούν με το, Σύλλογο στο τηλέφωνο 6941562588 (ώρες 07:00 – 13:00 και 18:00 – 21:00). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Σύλλογο, καθώς και στις ιστοσελίδες http://www.semnau.wordpress.com/ και http://www.smme.gr/

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Το στρες και το πένθος δεν προκαλούν καρκίνο [μελέτη]
Να τρώω σκόρδο κάθε μέρα;
Πρόκληση για τους γιατρούς η διαδικασία αποδιασωλήνωσης [μελέτη]