Φιλανθρωπική Μουσική Εκδήλωση ‘Elena Kelessidi and Friends’ διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας στις 3 Οκτωβρίου στο Αμφιθέατρο του Κολεγίου Αθηνών στο Παλαιό Ψυχικό.

Με απόφαση του Δ.Σ της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού ‘Έλλη Λαμπέτη’.

Η Μουσική Εκδήλωση θα αρχίσει στις 20.30 το βράδυ και η πρόεδρος του Δ.Σ της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας καθηγήτρια κ Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα με δήλωσή της καλεί όλους όσους επιθυμούν να στηρίξουν τη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου ‘Έλλη Λαμπέτη’ να παραβρεθούν στην εκδήλωση.

‘Γιατί, όπως τονίζει , οι γυναίκες με καρκίνο του μαστού και οι οικογένειές τους-στους δύσκολούς οικονομικούς καιρούς που ζούμε- , βρίσκουν σημαντικό στήριγμα στο Κέντρο ‘Έλλη Λαμπέτη’ που προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του’.

Πληροφορίες για την εκδήλωση στο τηλ 210 74 70 257, ενώ εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στα γραφεία της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, (Λεωφόρος Κηφισίας 18, 4ος όροφος στους Αμπελοκήπους) ή στο Κολλέγιο Αθηνών (οδός Στεφάνου Δέλτα 15 Παλαιό Ψυχικό Κα Μαργαρίτα Σωτηρίου).

Τιμή εισιτηρίων 50.00, 35.00 και 15.00 ευρώ.

Προσθέστε το iatronet.gr στο Discover

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Επιστημονική εκδήλωση για τις επιπτώσεις των Προϊόντων Καπνού και Νικοτίνης στη στοματική υγεία
Ο Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ ανάμεσα στους κορυφαίους εργοδότες της χώρας
Η Novo Nordisk και η ‘’ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ’’ στο BeWell Festival