Το επιστημονικό επιτελείο της κλινικής μαλλιών BERGMANN KORD παρακολούθησε το
2ο Διεθνές Συνέδριο για την αξιοποίηση των Αυξητικών Παραγόντων, της Κυτταροθεραπείας & του PRP στη Δερματολογία, που πραγματοποιήθηκε στις 18 & 19 Ιανουαρίου στο Μιλάνο υπό την αιγίδα του International Hair Research Foundation.

Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν μεταξύ άλλων καινοτόμες τεχνικές και αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης από διακεκριμένους παγκοσμίως γιατρούς (Joseph Greco, Jerry Cooley, Fabio Rinaldi κα), που βασίζονται στην εφαρμογή των Αυξητικών Παραγόντων, της Κυτταροθεραπείας και του PRP στις θεραπείες τριχόπτωσης και τη μεταμόσχευση μαλλιών.

Η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των επιστημονικών στελεχών της BERGMANN KORD, του προέδρου και των προσκεκλημένων ομιλητών του συνεδρίου επιβεβαίωσε το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που εφαρμόζει η BERGMANN KORD στις αντίστοιχες μεθόδους αντιμετώπισης της τριχόπτωσης (θεραπείες τριχόπτωσης και μεταμόσχευση μαλλιών με αξιοποίηση αυξητικών παραγόντων κα).

Περισσότερες πληροφορίες για την αξιοποίηση των Αυξητικών Παραγόντων, της Κυτταροθεραπείας και του PRP στις θεραπείες τριχόπτωσης και τη μεταμόσχευση μαλλιών είναι διαθέσιμες μέσω του δικτυακού τόπου της BERGMANN KORD (www.kord.gr).

 

BERGMANN KORD
ΑΘΗΝΑ
• Λ. Κηφισίας 348, Χαλάνδρι, τηλ: 210 6828888
• Λ. Συγγρού 203, N. Σμύρνη, τηλ.: 210 9311111
Website: www.kord.gr  
Email: [email protected]  

Ειδήσεις υγείας σήμερα
"ΑνθίΖΩ" με την ΑΚΟΣ στην Κύπρο
Eρχονται και άλλα προγράμματα πρόληψης
"Και τώρα...αγωνιζόμαστε" - Από το σοκ της διάγνωσης, στη μάχη με τον καρκίνο