Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται και φέτος, από όλο τον φαρμακευτικό κόσμο, το φαρμακευτικό συνέδριο - έκθεση PHARMA point, που διοργανώνει ο Φ.Σ. Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης και του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, στις 19-21 Οκτωβρίου 2007, στη Θεσσαλονίκη.
Μέγας Χορηγός είναι η εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ.
Το 7ο PHARMA point, που αποτελεί πλέον σημείο συνάντησης της φαρμακευτικής αγοράς από την Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια, θα πραγματοποιηθεί φέτος σε νέους χώρους.
Οι διοργανωτές θα καλωσορίσουν τους συνέδρους-φαρμακοποιούς στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» και στα περίπτερα 5 και 6 της Helexpo Θεσσαλονίκης.
Φέτος, για πρώτη χρονιά, ο Φ.Σ. Θεσσαλονίκης εγκαινιάζει τη συνδιοργάνωση εκδηλώσεων με σημαντικούς φορείς από τον χώρο της αγοράς του φαρμάκου και του καλλυντικού. Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθούν 2 συμπόσια.
-
«Το καλλυντικό στο φαρμακείο της επόμενης δεκαετίας», σε συνεργασία με τον ΠΣΒΑΚ – Πανελλήνιο Σύνδεσμο Βιομηχάνων και Αντιπροσώπων Καλλυντικών. Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι:
- Σύγχρονες συνθήκες έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής καλλυντικών
- Ασφάλεια στη χρήση – αποτελεσματικότητα καλλυντικών προϊόντων
- Το φαρμακείο ως δυναμικό κανάλι διανομής καλλυντικών
-
«
OTCs
– Φαρμακείο – Πρωτοβάθμια περίθαλψη», σε συνεργασία με την ΕΦΕΧ – Ένωση Παρασκευαστών και Αντιπροσώπων Φαρμάκων Ευρείας Χρήσης. Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι:
- Τα OTCs σε Ελλάδα και Ευρωπαϊκή Ένωση
- Θεσμικό πλαίσιο διακίνησης των OTCs
- Η αυτοθεραπεία στην υπηρεσία των αναγκών του κοινού
- Τα OTCs δια χειρός φαρμακοποιού
- Προώθηση μέσω φαρμακείων
Όσοι από τους επισκέπτες του 7 ου PHARMA point περιηγηθούν στον χώρο της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέα προϊόντα και νέες υπηρεσίες για το φαρμακείο, στα 150 περίπτερα των εταιρειών που συμμετέχουν στην έκθεση.
Οργάνωση – Γραμματεία: Κ-Προβολή, Κωφίδου 2, Ν. Ιωνία 142 31, Τηλ. 210 2715032 Fax: 210 2714437
e-mail: info@kprovoli.gr, http://www.kprovoli.gr/
Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συμμετοχή του Ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ στην Hellas Pharm 2026
Sisters: Φοιτητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών εκπαιδεύονται για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων
Πόσο καιρό μένουν τα προβιοτικά στον οργανισμό