Η Πανελλήνια 'Ενωση Σπάνιων Παθήσεων (Π.Ε.Σ.ΠΑ.) διοργανώνει το ετήσιο συνέδριο της στη Θεσσαλονίκη, με θέμα «Οι Σπάνιες Παθήσεις στη Βόρεια Ελλάδα» την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013, στο Ξενοδοχείο «Grand Hotel Palace» (Μοναστηρίου 305 – 307), υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στο Συνέδριο έχουν προσκληθεί και θα μιλήσουν διακεκριμένοι επιστήμονες καθώς και ασθενείς με σπάνια νοσήματα οι οποίοι θα μοιραστούν τις προσωπικές τους εμπειρίες και την καθημερινότητα τους με το κοινό.

Είναι τιμή για εμάς το Συνέδριο αυτό να πραγματοποιείται στο πλαίσιο της παράλληλης και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης των επαγγελματιών υγείας. Τοσε συνεργασία με την Ιατρική Εταιρεία Αθηνών,  Συνέδριο αυτό θα αποτελέσει το έναυσμα για μια σειρά από εκπαιδευτικές εκδηλώσεις με απώτερο σκοπό την πληρέστερη εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας στον τομέα των σπανίων παθήσεων.’

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν και θα δοθούν Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης, ( CME Credits ) 9 στον αριθμό, για τους ενδιαφερόμενους Ιατρούς, καθώς και βεβαιώσεις συμμετοχής για όλους τους παρευρισκόμενους.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: τηλ: 210-7660989, fax.: 210-7660991 Κιν.: 6974003282,
email: [email protected], Website: www.pespa.gr 

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Λιγότερη καθιστική ζωή κατά μισή ώρα μειώνει την υπέρταση στους ηλικιωμένους [μελέτη]
‘’Η παιδιατρική στη σημερινή πραγματικότητα’’ - Διημερίδα στο Παπαγεωργίου
Εφαρμογή Ψηφιακών Εργαλείων για την Ποιότητα της Φροντίδας στον Ογκολογικό Τομέα