Με το μουσικό παραμύθι «Μέλανι και Ευτυχία», ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων στηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία την Τρίτη 3 και Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου.

Στην εκδήλωση συμμετέχει η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, υπό τη διεύθυνση του Ελευθέριου Καλκάνη.

Το παραμύθι εξελίσσεται την περίοδο των Χριστουγέννων. Το αφηγείται η συγγραφέας του Δώρα Λουίζου. Συμμετέχει η παιδική χορωδία «Τέττιξ». Μουσική επιμέλεια και σύνθεση, Σωπύλης Νάσσος και Ταμβακοπούλου Σοφία. 

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στον Πολυχώρο Άννα και Μαρία Καλουτά: Τιμοκρέοντος 6α Νέο Κόσμο, τηλ. 210 9344131 την Τρίτη 3 Δεκεμβρίουστις στις 19:30 και την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στις 10:30 (Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για σχολεία).
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Μπορεί το στρες να προκαλέσει τριχόπτωση;
Κεραμέως: Ταμείο - θεσμός το ΤΕΑΥΦΕ
Μητσοτάκης: Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που προχωρούμε στην πολιτιστική συνταγογράφηση