Βασικό σεμινάριο στην κλινική ύπνωση πραγματοποιείται το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου από το ‘Ελληνικό Κέντρο Συμβουλευτικής και Κλινικής Ύπνωσης’.
Το σεμινάριο θα διαρκέσει το Σάββατο από τις 16.00 έως τις 22.00 και την Κυριακή από τις 10.00 έως τις 16.00. Απευθύνεται σε άτομα που επιδιώκουν την προσωπική τους ανάπτυξη και την καλλιέργεια των ατομικών τους δεξιοτήτων και ικανοτήτων.
Σε εκπαιδευτικούς, φοιτητές που ενδιαφέρονται για την προσωπική τους βελτίωση καθώς και σε άτομα από τον χώρο της υγείας, θεραπευτές, εναλλακτικούς θεραπευτές, ψυχολόγους, ψυχιάτρους, ιατρούς, κοινωνικούς λειτουργούς. Θα διδάξει ο Δρ.
Δημήτρης Κίμογλου.
Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι μπορούν να μάθουν να χρησιμοποιούν την τεχνική αυτή, για να επιφέρουν συγκεκριμένες αλλαγές στον εαυτό τους: να κόψουν τις ανεπιθύμητες συνήθειες, να απαλλαγούν από τους πονοκεφάλους, τις φοβίες, να μειώσουν το στρες, να ελέγξουν τον πόνο, να αυξήσουν την αποφασιστικότητα και την αυτοσυγκέντρωση, να βελτιώσουν τις ικανότητές τους στον αθλητισμό, στη δουλειά και να βελτιώσουν τις διαπροσωπικές σχέσεις.
Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Το κόστος είναι 250 ευρώ. Για πληροφορίες και εγγραφές: Ελληνικό Κέντρο Συμβουλευτικής, Αριδαία Ν.Πέλλας, Τ.Κ 58400
Τηλ. 2384022211, Κινητό: 6946301022.
Προσθέστε το iatronet.gr στο DiscoverΕιδήσεις υγείας σήμερα
Κακοσμία του στόματος: Τι προβλήματα μπορεί να δείχνει
Είναι τα audiobooks εξίσου ωφέλιμα με το παραδοσιακό διάβασμα;
Μητσοτάκης από τη Ρόδο: Νέο νοσοκομείο €45 εκατ. στην Κω