Με  επιτυχία και παρουσία σημαντικών προσκεκλημένων ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018, η ημερίδα  με τίτλο «Εργασία: Μητέρα Τεχνών» σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα για την Αποκατάσταση (EPR).

Τις εργασίες της ημερίδας που διεξήχθη στην κατάμεστη αίθουσα του συνεδριακού κέντρου του Ι.Π.Α.Π. «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ» χαιρέτησαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, κ. Ερωτόκριτος Νεόφυτος, ο Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης, Αναστάσιος Πετρόπουλος, η Βουλευτής Επικρατείας και υπεύθυνη Τομέα Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων της ΝΔ, κα Νίκη Κ. Κεραμέως και η κ. Βιβή Τσαβαλιά, Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα.

Μεταξύ των προσκεκλημένων ομιλητών ήταν ο κ. Luc Henau, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Υποστηριζόμενη Εργασία (EUSE) και η κ. Laura Jones, Γενική Γραμματέας της Ευρωπαϊκής Πλατφόρμας Αποκατάστασης (EPR).

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για ζητήματα και προβλήματα που αφορούν την υποστηριζόμενη εργασία των ΑμεΑ στην Ελλάδα, να ενημερωθούν για τις πρακτικές και τις τάσεις που ισχύουν αυτή τη στιγμή στις χώρες της Ευρώπης αλλά και να θέσουν τις δικές τους ερωτήσεις και προβληματισμούς στους ομιλητές, σε μία εποικοδομητική και πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
1.026 πάσχοντες από αιμορροφιλία στην Ελλάδα - Εκστρατεία ευαισθητοποίησης #WearYourEverydayGenes
Νέα εξέταση ούρων θα μπορούσε να βοηθά άντρες να αποφύγουν τη βιοψία στον καρκίνο προστάτη
Γιατί είναι ξηρά τα χέρια μου;