Ανοίγει αύριο τις πόρτες της η έκθεση Autonomia EXPO, για την αναπηρία, την αποκατάσταση, την ειδική αγωγή και την ανεξάρτητη διαβίωση. Η διάρκειά της είναι έως την Κυριακή 18 Μαΐου και οργανώνεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Σε μια έκταση 4000 τετραγωνικών μέτρων σε περισσότερα από 90 περίπτερα θα παρουσιαστούν χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες που απευθύνονται στους ανθρώπους με αναπηρίες και με ειδικές καταναλωτικές ανάγκες:

Στην Autonomia EXPO το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δεί τα πιο σύγχρονα βοηθήματα που απευθύνονται στους ανθρώπους με αναπηρίες για την αποκατάσταση και την ανεξάρτητη διαβίωση. Από χειροκίνητα και ηλεκτροκίνητα αναπηρικά καθίσματα μέχρι κέντρα αποκατάστασης από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προσαρμοσμένους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προσπελάσιμα ξενοδοχεία, τροποποιημένα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, τεχνητά μέλη, συστήματα ουροσυλλογής, εξοπλισμούς κατοικιών και χώρων εργασίας, και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται ένας άνθρωπος που ζει κάτω από συνθήκες αναπηρίας για να μπορεί να επιβιώνει και να συγκροτεί ένα προσπελάσιμο και ανεξάρτητο τρόπο ζωής.

Στο πλαίσιο της Autonomia EXPO θα γίνουν και πολλά σεμινάρια και εκδηλώσεις.

Η Autonomia EXPO είναι απολύτως προσπελάσιμη σε όλες τις γνωστές αναπηρίες http://www.autonomiaexpo.org/?p=139 και εξυπηρετείται από προσπελάσιμα μέσα μαζικών μεταφορών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Στένωση καρωτίδας και εγκεφαλικά επεισόδια
Πορτογαλία: Σχέδιο "έκτακτης ανάγκης" για το σύστημα Υγείας - Ομοιότητες με την Ελλάδα
ΕΟΔΥ: Δεν έχουν σχέση με την κακοκαιρία Ντάνιελ τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας στη Μαγνησία