Η Β’ Κλινική Μαστού του ΙΑΣΩ με επικεφαλής τον κ. Γρηγόριο Ξεπαπαδάκη, MD, PhD, Χειρουργό Μαστού, Διευθυντή της Κλινικής, διοργανώνει Διαδικτυακή Επιστημονική Ομιλία με θέμα "Η Χρήση των Γνωστικών Προκλητών Δυναμικών (ERP’S) στη Θεραπευτική Διαδικασία Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού", το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 11:00, μέσω YouTubeLive στο κανάλι του Ομίλου ΙΑΣΩ (omilosiaso).

Προσκεκλημένη ομιλήτρια είναι η κα. ΝιόνιαΒαλλιανάτου, Νευροψυχολόγος,  Διδάκτωρ Νευρολογίας και Αισθητηρίων Οργάνων, τέως Λέκτορας Πανεπιστημίου Κρήτης. Συντονιστές θα είναι ο κ. Γρηγόριος Ξεπαπαδάκης και η κα. Μαρία Βουγιουκλάκη, Κλινικός Ψυχολόγος – Ψυχοπαθολόγος Συνεργάτης Β’ Κλινικής Μαστού ΙΑΣΩ.

Σκοπός της επιστημονικής εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των Ιατρών / Συνεργατών, αλλά και του κοινού για τον τρόπο χρήσης των Γνωστικών Προκλητών Δυναμικών, την αποτελεσματικότητα τους  και τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να έχουν στην θεραπευτική διαδικασία γυναικών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού.

Η κα. Βαλλιανάτου έχει σημαντική ακαδημαϊκή καριέρα ως Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης, όπως καισπουδαία ερευνητική και κλινική εμπειρία στους τομείς της Νευρολογίας και Αισθητήριων Οργάνων και στην Δικαστική και Κλινική Νευροψυχολογία και Νευροψυχοφαρμακολογία. Εργασίες της  έχουν δημοσιευθεί σε μεγάλο πλήθος ελληνικών και διεθνών βιβλίων και περιοδικών και έχουν ανακοινωθεί σε επιστημονικά συνέδρια.

Στο Κέντρο Μαστού του ΙΑΣΩ επιτελείται αξιόλογο εκπαιδευτικό έργο, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό (επεμβατικό, χειρουργικό) επίπεδο, με τη διοργάνωση Επιστημονικών Ομιλιών και Συνεδρίων και με σκοπό τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση και κατάρτιση των Ιατρών Συνεργατών της Κλινικής.

Η παρακολούθηση της ομιλίας είναι ελεύθερη στο κανάλι του Ομίλου ΙΑΣΩ στο YouTube: omilosiaso 

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Mυοσκελετικές ενοχλήσεις: Ζεστό ή κρύο επίθεμα;
Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Gracell Biotechnologies Inc. από την AstraZeneca
Νεανικά ρευματικά νοσήματα: Αιτιολογία, νέες θεραπείες, ο ρόλος του παιδιάτρου