Για την έγκριση κοινού ομολογιακού δανείου ονομαστικής αξίας μέχρι 164 εκ. ευρώ καλεί το Ιατρικό Αθηνών σε έκτακτη Γενική Συνέλευση τους μετόχους του, στις 9 Μαρτίου 2012, στις 10 π.μ. στα γραφεία της εταιρείας στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με την πρόταση του Δ.Σ. του Ιατρικού Αθηνών, η έκδοση και διάθεση θα γίνει μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης, στις Τράπεζες ΕΘΝΙΚΗ, EUROBANK, ALPHA BANK. Το Δ.Σ. θα ζητήσει από τη συνέλευση εξουσιοδότηση να διαπραγματευθεί και τους λοιπούς όρους του προγράμματος έκδοσης του παραπάνω Ομολογιακού δανείου και των εξασφαλίσεών του.

Στην ίδια συνέλευση θα γίνει εκλογή δύο νέων μελών για τη συμπλήρωση του Διοικητικού Συμβουλίου και θα οριστούν τα ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει σε Α΄ Επαναληπτική Συνέλευση στις 21 Μαρτίου 2012 και σε περίπτωση μη επίτευξης και πάλι απαρτίας η Β’ Επαναληπτική Συνέλευση ορίσθηκε για τις 4 Απριλίου 2012.

Η διοίκηση της εταιρίας σε ανακοίνωσή της σημείωσε ότι δεν θα δημοσιευθεί νέα πρόσκληση για τις τυχόν επαναληπτικές συνελεύσεις.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Εκτός από τη γρίπη, ποιες ιώσεις "πρωταγωνιστούν" τον χειμώνα στα παιδιά
Χοληδόχος κύστη και πολύποδες: Διάγνωση και θεραπεία
ECDC: Πόσο προστατεύει η δοξυκυκλίνη μετά από έκθεση σε σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα