Αύξηση 13,51 % στον κύκλο εργασιών και 12,64% στα κέρδη προ φόρων, παρουσίασε στο πρώτο εξάμηνο του 2007, η Γενική, Μαιευτική - Γυναικολογική και Παιδιατρική Κλινική «Μητέρα».

Συγκεκριμένα, κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, ο κύκλος εργασιών ξεπέρασε τα 37,8 εκατομμύρια ευρώ, έναντι 33,3 εκατομμυρίων το αντίστοιχο διάστημα του 2006 (αύξηση 13,51%).

Το ίδιο διάστημα, τα κέρδη προ φόρων είναι α υξημένα κατά 12,64%, καθώς ξεπέρασαν τα 9,8 εκατομμύρια ευρώ, έναντι 8,7 εκατομμυρίων το αντίστοιχο διάστημα του 2006.

Ο αριθμός των ιατρικών πράξεων αυξήθηκε κατά 3%, ενώ κατά 6,22% αυξήθηκε ο αριθμός των εργαστηριακών και διαγνωστικών εξετάσεων. Στη διαμόρφωση των θετικών οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας συνέβαλε σημαντικά ο υπερδιπλασιασμός των μεγεθών της Παιδιατρικής Κλινικής «Μητέρα».

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια
Γιώργος Κατωπόδης: H στρατηγική του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για το ''brain gain''
4,6 εκατ. ευρώ θα επενδυθούν στα πιστοποιημένα κέντρα μαστού