Βραβεύτηκε από την Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία ο κ. Νίκος Κουτσιανάς, αντιπροέδρος και ιδρυτής της εταιρείας APIVITA. Η βράβευση έλαβε χώρα την Τετάρτη, στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Ε.Φ.Ε. για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. 

Το ΔΣ της Ε.Φ.Ε αποφάσισε ομόφωνα την ανακήρυξη του κ. Νίκου Κουτσιανά, σε επίτιμο εταίρο της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα την προσφορά του στον τομέα της κοσμητολογίας και στο εγχώριο επιχειρείν, καθώς και τη συμβολή της εταιρείας του στην ελληνική οικονομία. Παραλαμβάνοντας τον τιμητικό έπαινο ο κ. Κουτσιανάς δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος γιατί, όπως είπε, «η συγκεκριμένη βράβευση προέρχεται από την ίδια του την οικογένεια» και είναι τριπλή τιμή.

Την ίδια στιγμή επισήμανε πως η Ελλάδα «πάσχει» στον τομέα της επιχειρηματικότητας και ολοκλήρωσε λέγοντας χαρακτηριστικά : «Θα ήθελα να αφιερώσω το βραβείο στις προηγούμενες γενιές που μας άφησαν μια καλή πατρίδα και να πω συγνώμη στις επόμενες γενιές για το κακό που τους κάναμε, που τους αφήνουμε μια πατρίδα χρεωμένη, κυρίως αξιακά. Το βραβείο είναι και μια δέσμευση για όλους μας να συνεχίσουμε στο δρόμο της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της εξωστρέφειας».

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα