Μέσα από εκατομμύρια εταιρειών που επιχειρούν στην Ευρώπη, μόνο λίγες καταγράφουν εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης. Η λίστα Inc.com Europe ξεχωρίζει κάθε χρόνο τις πιο επιτυχημένες ευρωπαϊκές εταιρείες. Κατά καιρούς, οι λίστες του Inc.com έχουν κατά καιρούς αναδείξει εταιρίες όπως Microsoft, Timberland, Vizio, Intuit, Facebook, Oracle, Sweden Mobilephones και Widespace. Στη φετινή λίστα, η Aqurance, με ρυθμό ανάπτυξης 474% κατοχύρωσε τη θέση #1573.

Ο κ. Διονύσης Νικολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Aqurance δήλωσε: "Άλλη μια σημαντική διάκριση για την ομάδα της Aqurance.  Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρισκόμαστε ανάμεσα στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της λίστας Inc.com Europe. Τέτοιου είδους διακρίσεις μας δίνουν το κουράγιο να συνεχίζουμε, να καινοτομούμε και να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες, σε αντιδιαστολή με τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα".

Σχετικά με την Aqurance

Η Aqurance είναι εταιρία παροχής συμβουλευτικών και τεχνολογικών υπηρεσιών για την παγκόσμια φαρμακευτική βιομηχανία με γραφεία σε Λονδίνο, Αθήνα και Κωνσταντινούπολη. Νεοφυής, με εξαιρετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, διαχειρίζεται εργαλεία υψηλής τεχνολογίας μέσα από στρατηγικές συμμαχίες με παγκόσμιους ομίλους λογισμικών, παρέχοντας digital υπηρεσίες για την ενίσχυση των πωλήσεων των φαρμακευτικών εταιριών. Δημιουργήθηκε από μια ομάδα ήδη έμπειρων στελεχών με προϋπηρεσία στον τομέα της παροχής υπηρεσιών στην φαρμακευτική αγορά. Με όραμα την επιτυχία και αποτελεσματική υποστήριξη του πελάτη, η Aqurance εξειδικεύεται σε CRM, CLM, έρευνα αγοράς και Analytics. Ιδρύθηκε στο τέλος του 2011 σημειώνοντας ραγδαία ανάπτυξη, ενώ παράλληλα έχει διακριθεί σε διεθνούς φήμης βραβεία και θεσμούς.

Σχετικά με το Inc.com 5000

Η λίστα Inc.com 5000 βαθμολογεί εταιρείες ανάλογα με την ποσοστιαία αύξηση κερδών κατά τα τελευταία 3 χρόνια. Τα κρίτηρια συμμετοχής είναι οι εταιρείες που συμμετέχουν να έχουν έδρα στην Ευρώπη, να είναι ιδιωτικών συμφερόντων και να καταγράφουν κέρδη πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ για το 2015. Η λίστα Inc.com προέρχεται από το περιοδικό Inc. magazine, που ιδρύθηκε το 1979 με έδρα τη Νέα Υόρκη. Πρόκειται για την αμερικάνικη μηνιαία έκδοση που επικεντρώνεται στις αναπτυσσόμενες εταιρείες. Το περιοδικό εκδίδει ετήσεις λίστες των 500 και 5000 ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών στις Η.Π.Α και την Ευρώπη. 

 

 

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
1.026 πάσχοντες από αιμορροφιλία στην Ελλάδα - Εκστρατεία ευαισθητοποίησης #WearYourEverydayGenes
Νέα εξέταση ούρων θα μπορούσε να βοηθά άντρες να αποφύγουν τη βιοψία στον καρκίνο προστάτη
Γιατί είναι ξηρά τα χέρια μου;