Στην συνάντηση την Ομοσπονδία αντιπροσώπευσαν ο Γεν. Γραμματέας, Αντώνης Κατραμαδάκης, και ο Πρόεδρος Συλλόγου ΙΕ Αθήνας, Σωκράτης Λάμπος.

Το θέμα της συνάντησης ήταν οι μειώσεις (απολύσεις) Ιατρικών Επισκεπτών και υπαλλήλων στο εργοστάσιο. Η φαρμακευτική εταιρεία SPECIFAR έχει προβεί κατά καιρούς σε μειώσεις του προσωπικού της μετά την δυναμική εξαγορά της από τέσσερις πολυεθνικές εταιρίες γενοσήμων διαδοχικά! Το καλοκαίρι του 2016 μάλιστα είχε πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας για απολύσεις Ιατρικών Επισκεπτών.

Στην συνάντηση, η SPECIFAR ανακοίνωσε στους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας πως 13 συνάδελφοι τους από την επιστημονική ενημέρωση "μεταφέρθηκαν" αφού πήραν την αποζημίωσή τους στην εταιρία του πρώην ιδιοκτήτη της, μαζί με 3 ουρολογικά σκευάσματα. Η εταιρία θεωρεί πως αυτή η εξέλιξη ήταν η καλύτερη που θα μπορούσε να υπάρξει κάτω από τις παρούσες συνθήκες. Για τις μειώσεις προσωπικού στο εργοστάσιο ανέφεραν πως υπήρξαν 7 απολύσεις γιατί το τμήμα υγρών καταργήθηκε και μεταφέρθηκε στο εξωτερικό.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
‘’Η παιδιατρική στη σημερινή πραγματικότητα’’ - Διημερίδα στο Παπαγεωργίου
Εφαρμογή Ψηφιακών Εργαλείων για την Ποιότητα της Φροντίδας στον Ογκολογικό Τομέα
Ο αέρας που αναπνέουμε και η καρδιαγγειακή μας υγεία