Στο πλαίσιο των αλλαγών στην ηγετική της ομάδα , η AstraZeneca προχώρησε σε ανακατατάξεις σε κομβικά για την εταιρεία τμήματα. Πιο συγκεκριμένα, τη θέση του Διευθυντή Τμήματος Ογκολογίας αναλαμβάνει ο κ. Χρήστος Αντωνόπουλος, MD, Ph.D., o οποίος μέχρι σήμερα κατείχε τη θέση του Διευθυντή Ιατρικού Τμήματος στην AstraZeneca Ελλάδος.

Παράλληλα, στην AstraZeneca εντάσσεται και ο Νίκος Τριανταφύλλου, ο οποίος αναλαμβάνει Διευθυντής του τμήματος Καρδιαγγειακών, Μεταβολικών, και Αναπνευστικών  Παθήσεων. Στόχος των αλλαγών αυτών είναι η αξιοποίηση των στελεχών της εταιρείας αλλά και η επένδυση σε νέα στελέχη, τα οποία θα ενδυναμώσουν την ηγετική ομάδα και θα υλοποιήσουν το αναπτυξιακό πλάνο της εταιρείας.  

Ο νέος Διευθυντής του τμήματος Ογκολογίας κ Χ. Αντώνοπουλος είναι ιατρός-λοιμωξιολόγος και κατέχει επίσης MSc in Clinical Infectious Diseases από το Imperial CollegeSchool of Medicine και PhD στην Ιατρική από το University College London School of Medicine. Επίσης, σύντομα ολοκληρώνει το MBA του στο IMD Business School της Ελβετίας.
 
Ο κ. Αντωνόπουλος εντάχθηκε στο δυναμικό της AstraZeneca τον Οκτώβριο του 2015 και ηγήθηκε της δυναμικής επανεμφάνισης της AstraZeneca Ελλάδος στις κλινικές μελέτες, καθώς και της στελέχωσης του Ιατρικού τμήματος της εταιρείας. Από σήμερα, αναλαμβάνει  ένα κομβικό τμήμα για την AstraZeneca που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο χώρο της Ογκολογίας στην Ελλάδα.


 
Ο κ. Νίκος Τριανταφύλλου, νέος Διευθυντής του τμήματος Καρδιαγγειακών, Μεταβολικών, και Αναπνευστικών  Παθήσεων είναι απόφοιτος του τμήματος Χημείας του ΑΠΘ και διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο του φαρμάκου, με πολλές διακρίσεις τόσο σε ελληνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Parke Davis το 1999 ενώ το 2001 μετακινήθηκε στη Novartis σε θέσεις αυξημένης ευθύνης στα τμήματα πωλήσεων και Marketing στην Ογκολογία.

Τα τελευταία 9 χρόνια εργαζόταν στην MSD όπου ανέλαβε θέσεις αυξημένης ευθύνης σε διάφορες θεραπευτικές κατηγορίες και στην εδραίωση του Digital Marketing πλάνου της εταιρείας, ενώ ηγήθηκε του Primary Care Business Unit από το 2012 έως τον Νοέμβριο του 2016, οπότε ανέλαβε τη θέση του BU Director στα Eμβόλια.