Για τον νέο σχεδιασμό του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center ενημερώθηκε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς κ. Γιώργος Χαντζηνικολάου, κατά την εθιμοτυπική επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στο Νοσηλευτικό Κέντρο.

Ο κ. Χαντζηνικολάου ξεναγήθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΕΝΗC (δωμάτια νοσηλείας, χειρουργικές αίθουσες, ακτινοδιαγνωστικά εργαστήρια, εξωτερικά ιατρεία κ.α.), ενώ σε ειδική σύσκεψη που ακολούθησε ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΝΗC κ. Γεράσιμο Τσιαπάρα  και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Θεμιστοκλή Χαραμή για το επενδυτικό πλάνο που βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του σε κάθε επίπεδο.         

Επισημαίνεται ότι το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center ανήκει στην Ημιθέα Α.Ε., θυγατρική του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς. Κατασκευάστηκε το 2000, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Π.Δ. 517/91, με κτηριακές υποδομές αποκλειστικά σχεδιασμένες  για τη λειτουργία νοσοκομείου. Διαθέτει 462 κλίνες, τέσσερις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας με 38 κλίνες, Μονάδα Τεχνητού Νεφρού με 30 κλίνες, Θάλαμο Ιωδίου δύο κλινών και 25 υπερσύγχρονες χειρουργικές αίθουσες. Συνδυάζει την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας με τεχνολογία αιχμής και  σεβασμό στον άνθρωπο και την κοινωνία, επεκτείνοντας και τους ορίζοντες της Ιατρικής επιστήμης.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο