Σε μια αίθουσα κατάμεστη απο κόσμο και σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η τελετή απονομής των Healthcare Business Awards που αναδεικνύουν και τιμούν μέσα από συγκεκριμένα και αυστηρά κριτήρια τους παρόχους υγείας που ξεχωρίζουν καθώς και τις υπηρεσίες τους. Την φετινή τελετή τίμησαν με την παρουσία τους 400 και πλέον καλεσμένοι μεταξύ των οποίων διακεκριμένοι εκπρόσωποι του κλάδου υγείας, έγκριτοι ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι των συλλόγων ασθενών και κυρίως προσωπικότητες με εξέχουσα κοινωνική προσφορά.

Και φέτος τα Healthcare Business Awards επιβράβευσαν την επιχειρηματική αριστεία, την καινοτομία, τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών του κλάδου. Σε αυτό το πλαίσιο και ειδικότερα στην κατηγορία Νοσοκομεία-Ιδιωτικές Κλινικές-Διαγνωστικά Κέντρα, η Affidea Ευρωιατρική βραβεύτηκε με Βραβείο “Ποιότητας Υπηρεσιών” για την διασφάλιση ποιότητας των υπηρεσιών της. Επιπλέον έλαβε Βραβείο “Καινοτομίας” για την Bελτιστοποίηση των Eπιπέδων της Δόσης Ακτινοβολίας (Dose Excellence).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Affidea Ελλάδος κ. Θεόδωρος Καρούτζος στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Κάθε διάκριση είναι τιμή αλλά ταυτόχρονα και κίνητρο να θέλεις να γίνεις καλύτερος, να θέλεις να προσφέρεις. Για όλους εμάς στην Affidea, το κίνητρο για τη δημιουργία και τη βελτιστοποίηση είναι εγγεγραμμένο στο εταιρικό μας DNA. Έχουμε κίνητρο να παρέχουμε καλές ιατρικές υπηρεσίες, να τις προσφέρουμε με ασφάλεια και τεχνολογία αιχμής. Τα βραβεία αυτά είναι η αναγνώριση της προσήλωσής μας για άριστες υπηρεσίες με γνώμονα τον άνθρωπο».

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκαν 19 κλοπές και διαρρήξεις σε φαρμακεία
"Αόρατος δολοφόνος": Οργανώσεις προειδοποιούν για τις συνέπειες της ακραίας ζέστης
Ο γιατρός Αδριανός Γολέμης θα είναι ο πρώτος Έλληνας αστροναύτης [βίντεο]