Σε νέα διοικητική αλλαγή στην ηγετική της ομάδα προχώρησε η AstraZeneca. Tη θέση του Medical Affairs Director αναλαμβάνει ο κ. Γρηγόρης Ντάκουλας. Τηρώντας την πάγια δέσμευσή της απέναντι στους εργαζομένους της να παρέχει ευκαιρίες ανάπτυξης και επαγγελματικής εξέλιξης, η  AstraZeneca αξιοποιεί τα στελέχη της εταιρείας, δημιουργώντας μία δυναμική ηγετική ομάδα αντάξια του αναπτυξιακού της πλάνου.

Ο κ. Γρηγόρης Ντάκουλας είναι πτυχιούχος Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με ειδικότητα στην Ακτινολογία. Ξεκίνησε την καριέρα του στην φαρμακοβιομηχανία το 2007, ενώ εντάχθηκε στο δυναμικό της AstraZeneca τον Ιούλιο του 2015 ως Medical Affairs Manager της Ογκολογίας.  Στην περίοδο αυτή έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια της AstraZeneca να αναδειχθεί μια από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στο χώρο της Ογκολογίας, ακολουθώντας το όραμά μας σε παγκόσμιο επίπεδο «να επαναπροσδιορίσουμε τα θεραπευτικά πρότυπα για να εξαλείψουμε τον καρκίνο ως αιτία θανάτου».

Η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της AstraZeneca Ελλάδας και Κύπρου κα Έλενα Χουλιάρα δήλωσε: «Παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να παρέχουμε ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης στους εργαζομένους της AstraZeneca. Είμαστε σίγουροι ότι η  προσωπικότητα του Γρηγόρη σε συνδυασμό με την εμπειρία και εξειδίκευσή του στις στρατηγικές θεραπευτικές μας κατηγορίες θα ενδυναμώσουν περαιτέρω την AstraZeneca Ελλάδας.»