Η ΕΥΕΞΙΑ, το κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας στην Θεσσαλονίκη, πιστοποιεί τις υπηρεσίες που παρέχει σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 15224  από τον φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD), μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP.

Η ΕΥΕΞΙΑ είναι μία  σύγχρονη δομή Υγείας και Αποκατάστασης, με εξειδικευμένο ιατρικό εξοπλισμό και εξοπλισμό αποκατάστασης,έμπειρο προσωπικό και δυνατή επιστημονική ομάδα. Σκοπός της ομάδας της Ευεξίας είναι να βοηθάει τους ασθενείς να ξανακερδίσουν τις ικανότητες τους για αυτοεξυπηρέτηση, επιστροφή στην οικογένεια τους, την εργασία τους και την προηγούμενη κοινωνική ζωή τους.

Ο Πρόεδρος και ΔΣ της ΕΥΕΞΙΑ Δρ. Αντώνης Υάκινθος δήλωσε: ‘’Στην Ευεξία αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα στη βάδιση, την κίνηση, την ισορροπία, την ομιλία, την συμπεριφορά και την ικανότητα αντίληψης. Λειτουργούμε βάσει ιατρικών πρωτοκόλλων και αξιολογούμε τα αποτελέσματα της αποκατάστασης με διεθνώς αναγνωρισμένες κλίμακες αξιολόγησης όπως και τα αντίστοιχα κέντρα αποκατάστασης σε όλο τον κόσμο. Οι ασθενείς μας παίρνουν το μέγιστο αποτέλεσμα αποκατάστασης, στο συντομότερο χρονικό διάστημα, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα. Υποστηρίζουμε και καθοδηγούμε τον ασθενή μας βήμα-βήμα, εφαρμόζοντας αυστηρή πολιτική διαχείρισης  της ποιότητας μας. Για την ομάδα της Ευεξίας ποιότητα σημαίνει «διαρκής βελτίωση» των διαδικασιών και των συστημάτων, της γνώσης και της εμπειρίας του προσωπικού, του δείκτη αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών μας και της ικανοποίησης του ασθενή και των συγγενών του. Δεσμευόμαστε καθημερινά για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και έχουμε αναπτύξει συστήματα ποιότητας που εξασφαλίζουν ότι τηρούνται σωστά όλα τα πρωτόκολλα. Οι υπηρεσίες μας, ιατρικές, νοσηλευτικές και αποκατάστασης είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN 15224:2012 ISO το οποίο είναι εξειδικευμένο για τις υπηρεσίες υγείας, για να εξασφαλίζουν τόσο την ασφάλεια της υγείας του ασθενή όσο και την αποτελεσματικότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας. Σήμερα νιώθουμε υψηλό το αίσθημα ευθύνης απέναντι στον κάθε ασθενή καθώς είμαστε το πρώτο κέντρο αποκατάστασης που αποκτά αυτή τη διεθνή πιστοποίηση θέτοντας τον πήχη πολύ υψηλά στο τομέα της αποκατάστασης.’’

O Διευθυντής Γραφείου Βορείου Ελλάδος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) κ. Γιώργος Μελαχροινός δήλωσε σχετικά: «Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) ΑΕ κατέχει ηγετική θέση  στις επιθεωρήσεις, πιστοποιήσεις και εκπαίδευση στον τομέα της Υγείας και των Ιατρο-τεχνολογικών προϊόντων από το 2000. Στα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας στον χώρο της Υγείας, που παρακολουθούμε από το 2005 με την έκδοση του προτύπου ΕΝ 15224 ως Guideline, έχουμε αναπτύξει εκπαιδευτικά σεμινάρια, διαπιστευθήκαμε με την έκδοση του προτύπου ΕΝ 15224:2012, και έχουμε επιθεωρήσει τους μεγαλύτερους οργανισμούς υγείας στην Ελλάδα, με εξειδικευμένους επιθεωρητές και έμπειρους επαγγελματίες της Υγείας. Η επιλογή της ΕΥΕΞΙΑΣ προσδίδει τιμή στον Οργανισμό μας και ταυτόχρονα της παρέχει τη δυνατότητα χρήσης του Πιστοποιητικού ενός διεθνώς αναγνωρισμένου, παγκόσμιου Οργανισμού».

 

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο