Προσφέροντας 1.500 πολύχρωμα φυτά, εκπρόσωποι της τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ και της ΧΑΝΘ μετέφεραν τις θερμές ευχαριστίες τους στους επαγγελματίες υγείας και σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου για την υποδειγματική αφοσίωση, τον επαγγελματισμό και την ανθρωπιά τους στη φροντίδα των ασθενών κατά τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Τα λουλούδια και τα χρώματα που γέμισαν το κεντρικό σαλόνι του Νοσοκομείου, την Πέμπτη 3 Ιουνίου, έδωσαν μια χαρούμενη νότα στο προσωπικό, το οποίο υποδέχτηκε με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία. Η κίνηση είχε πρωταρχικό στόχο να εκφράσει ευγνωμοσύνη προς τους εργαζόμενους κάθε ειδικότητας, αλλά και, δευτερευόντως, να στείλει μήνυμα υπέρ της καλλιέργειας της περιβαλλοντικής συνείδησης και του εθελοντισμού.

Ως ένα «μικρό δώρο ζωής» στο ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, ως ένα «μεγάλο ευχαριστώ» για την καθημερινή μάχη που δίνουν για τη ζωή όλων των πολιτών, χαρακτήρισαν οι εκπρόσωποι της ΤΙΤΑΝ και της ΧΑΝΘ την πρωτοβουλία, που αναδεικνύει τα αντανακλαστικά της κοινωνικής τους ευαισθησίας.

Ο πρόεδρος του ΔΣ του Νοσοκομείου Μιχάλης Καραβιώτης, ευχαρίστησε θερμά για τη δράση και τη στήριξή τους, αναφέροντας ότι κάθε είδους ένδειξη έμπρακτη συμπαράστασης και αλληλεγγύης είναι σημαντική για τους εργαζόμενους, οι οποίοι συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, παρά τη διαφαινόμενη ύφεση της πανδημίας.

Η συμβολική δράση έγινε λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της Covid-19, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ανθεστήρια» που υλοποιεί η ΤΙΤΑΝ για περισσότερα από 10 χρόνια, έχοντας προσφέρει δεκάδες χιλιάδες φυτά σε μαθητές και κατοίκους της Θεσσαλονίκης. Εκ μέρους της ΤΙΤΑΝ παραβρέθηκαν ο διευθυντής Κωνσταντίνος Νικολάου, ο προϊστάμενος οικονομικής και διοικητικής υπηρεσίας Ανέστης Σελεγγίδης και η κοινωνική λειτουργός Ζωή Κολοβού, ενώ εκ μέρους της ΧΑΝΘ ο υπεύθυνος διοικητικής υποστήριξης και ανάπτυξης Αθανάσιος Μπέγκας και η υπεύθυνη τομέα προβολής και επικοινωνίας Χρύσα Γιασιμάκη. Η διανομή των φυτών έγινε με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών της ΤΙΤΑΝ και της ΧΑΝΘ, καθώς και του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου «Η Αντηρίδα».

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ποσοστά επιβίωσης ασθενών με βαριά CoViD στην Α' ΜΕΘ του "Γ. Παπανικολάου"
Προδιαβήτης: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Ο Άδωνις, το mea culpa και ο μύθος του Χότζα...