Τα εγκαίνια του Πολυδύναμου Κέντρου και της Κινητής Μονάδας αντιμετώπισης των εξαρτήσεων της νήσου Ρόδου, πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2021, από τον πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ, Ψυχίατρο και Διδάκτωρα του Παν/μίου Αθηνών, Χρήστο Λιάπη και την Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κα Χαρούλα Γιασιράνη.

Οι νέες, εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του ΚΕΘΕΑ στη Ρόδο βρίσκονται πλέον στο κτήριο που παλαιότερα στεγαζόταν η Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου και η λειτουργία τους εκεί αποτελεί την υλοποίηση του στόχου και των εξαγγελιών που είχαν τεθεί από τον Πρόεδρο κ. Λιάπη έντεκα μήνες πριν, κατά την πρώτη επίσκεψή του στη Ρόδο.

«Σήμερα δεν κόψαμε απλώς κορδέλες. Σηματοδοτήσαμε και θεσμικά ένα ξεκίνημα που ήδη έχει γίνει, εγκαινιάζοντας και επίσημα, έναν χώρο και ένα “κύτταρο” ζωής και μία “εστία” πραγματικής ελπίδας για όλους εσάς που είτε από τη θέση των γονιών, τους οποίους θέλω επίσης να χαιρετίσω και να ευχαριστήσω για τον ρόλο και τη συμβολή τους, είτε από τη θέση των πολιτών, πραγματικά βλέπετε και νιώθετε πόσο μεγάλες είναι οι ανάγκες της κοινωνίας και πόσο σημαντικό είναι το έργο το οποίο επιτελείται», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ, Δρ. Χρίστος Λιάπης.