Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στέκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών σε Αττική και Εύβοια, ενώ αναγνωρίζει το ηρωικό έργο των Σωμάτων Ασφαλείας, που ρίχνονται στη μάχη με τις φλόγες.

Στο πλαίσιο αυτό, τα Διαγνωστικά Κέντρα ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Αττική και στη Χαλκίδα προσφέρουν δωρεάν εξετάσεις σε όλους τους πληγέντες από τις πυρκαγιές καθώς και στους Πυροσβέστες, τους πιλότους των εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα μέλη της Ελληνικής Αστυνομίας και όλων των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας, που μετέχουν στις προσπάθειες πυρόσβεσης.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου, όσοι απευθύνονται στα παραπάνω διαγνωστικά κέντρα δεν θαπληρώνουν συμμετοχή για όλες τις εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις που θαχρειαστούν και για τις οποίες θα έχουν παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ.

Για την ταυτοποίησή τους, οι πληγέντες θα πρέπει να επιδεικνύουν σχετική βεβαίωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το δήμο τους ή από άλλη αρμόδια αρχή.Τα μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας θα πρέπει να επιδεικνύουν την υπηρεσιακή τους ταυτότητα.

Εφόσον οι εξετάσεις τους απαιτούν ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Διαγνωστικό Κέντρο της περιοχής τους, ώστε να εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συμπληρώνει 40 χρόνια στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Από το 1981 αναπτύσσεται διαρκώς και σήμερα διαθέτει 56 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 γενικές κλινικές, 7 οδοντιατρεία και ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών. Η είσοδος στην πέμπτη δεκαετία σηματοδοτεί και την είσοδο σε μια νέα εποχή.

Στο νέο ξεκίνημα, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υλοποιεί αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της προαγωγής της Υγείας όλων και με φιλοσοφία συνυφασμένη με την προσφορά προς την Κοινωνία.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
"Λαϊκό": Για πρώτη φορά, ράντζα στη Μονάδα Μεταμοσχεύσεων
Εντοπίστηκαν εκατοντάδες νέα γονίδια που συνδέονται με τη διαταραχή χρήσης καπνού
Ασκήσεις για να κρατάτε σε φόρμα τον εγκέφαλο