Αυξάνονται τα κρούσματα παρεμβάσεων από αρνητές σε νοσοκομεία και σχολεία.

Η Ομοσπονδία νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ) καταγγέλλει πως πως μία ομάδα, με επικεφαλής γνωστό για τις αντιεμβολιαστικές του απόψεις δημοτικό σύμβουλο Δράμας, επιτέθηκε με ύβρεις και προπηλακισμούς στην πρόεδρο της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Δράμας.

Καταγγελίες έγιναν και για το "Λαϊκό" νοσοκομείο, όπου δικηγόροι ωθούν συγγενείς - αρνητές να προβούν σε μηνύσεις κατά του υγειονομικού προσωπικού.

Παρόμοιες εικόνες καταγράφονται σε σχολεία της χώρας, με τους αρνητές να δημιουργούν εντάσεις με εκπαιδευτικούς και γονείς, αρνούμενοι να υποβάλουν σε self tests τα παιδιά τους.

Στη Θεσσαλονίκη, αρνητής πατέρας εισέβαλε στο σχολείο, χωρίς το αποτέλεσμα του self test του γιου του. Φέρεται να απείλησε εκπαιδευτικούς, έσπρωξε τη διευθύντρια και αρνούνταν για ώρα να αποχωρήσει από το σχολείο.

Ο 37χρονος πατέρας φέρεται να εμπόδισε τους υπόλοιπους μαθητές να μπουν στο σχολείο, με συνέπεια να κληθεί στο σημείο η αστυνομία και να οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα της Θέρμης.

Η διευθύντρια του σχολείου υπέβαλε μήνυση εναντίον του 37χρονου και ακολούθησε η σύλληψή του με την αυτόφωρη διαδικασία.

Πριν από λίγες μέρες, η ΕΛΜΕ Πειραιά κατήγγειλε πως γονέας αρνητής από τα Καμίνια υπέβαλε μήνυση κατά των εκπαιδευτικών οι οποίοι εν τέλει προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πώς ο κομμωτής μπορεί να εντοπίσει ασθένειες των μαλλιών και του δέρματος
Ο FDA ενέκρινε νέο φάρμακο για τις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος γυναικών
Ο ΠΟΥ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατανάλωση αλκοόλ και καπνού από τους νέους