Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Φαρμάκων Ευρείας Χρήσης (ΕΦΕΧ) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την Αυτοφροντίδα «Με ΦροντίΖΩ ΚΑΛΑ», πραγματοποιείται πλέον με την αρωγή και υποστήριξη του Υπουργείου Υγείας.Το Υπουργείο ανταποκρίθηκε θετικά στο σχετικό αίτημα του ΕΦΕΧ αναγνωρίζοντας τη σημασία της εκπαίδευσης των πολιτών σε θέματα ορθών πρακτικώνΑυτοφροντίδας και κατόπιν εποικοδομητικής συνάντησης εκπροσώπων του Συνδέσμου με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κα Μίνα Γκάγκα, κατά την οποία ενημερώθηκε για τις δράσεις και τους στόχους της εκστρατείας.

Μέσω της εκστρατείας«Με ΦροντίΖΩ ΚΑΛΑ», ο ΕΦΕΧ  επιδιώκει να ενημερώσει το κοινό για την πρόληψη των ασθενειών και τη διαχείριση των ήπιων συμπτωμάτων τους μέσω της υιοθέτησης ορθών πρακτικών προαγωγής της σωματικής και ψυχικής υγείας. Στο πλαίσιο αυτό, τόσο η ενημερωτική ιστοσελίδα www.mefrontizwkala.gr  όσο και η δραστηριοποίηση στα social media του Συνδέσμου, βοηθούν τους πολίτες να μάθουν να αναγνωρίζουν τις πολύπλευρες ανάγκες του οργανισμού τους και να τις ικανοποιούν επιλέγοντας τις κατάλληλες πρακτικές Αυτοφροντίδας, πάντα σε συνεννόηση με τον φαρμακοποιό τους.

Ο Δημήτρης Μωραΐτης, Πρόεδρος ΕΦΕΧ και Γενικός Διευθυντής ΒΙΑΝ Α.Ε. του Ομίλου Γιαννακόπουλου, δήλωσε: «Η υποστήριξητου Υπουργείου Υγείας στην εκστρατεία Με ΦροντίΖΩ ΚΑΛΑ, αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή και εκφράζει τη συμπόρευση με την Πολιτεία προς τον κοινό στόχο για την προάσπιση του δικαιώματοςκάθε Έλληνα πολίτη στην καλή υγεία και ευεξία».

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ανεβαίνει και άλλο το clawback;
4 στους 5 ασθενείς κάνουν λανθασμένη χρήση των αναπνευστικών συσκευών
Αιματολογικές κακοήθειες στην κύηση