Διπλή διάκριση απέσπασε η Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας στον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Υπευθυνότητας (CRI 2021-2022) του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης, που επιβραβεύει τις εταιρείες που εφαρμόζουν αποτελεσματικά πρακτικές Βιώσιμης Ανάπτυξης με κριτήρια ESG (Environmental, Socialand Governance factors). Η Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας απέσπασε το Αργυρό Βραβείο (Silver Award) καθώς και το Βραβείο για την Καλύτερη Νεοεισερχόμενη Εταιρεία (Best New Entry Award).

Οι αρχές Εταιρικής Υπευθυνότητας διέπουν την Johnson & Johnson MedΤech από  την ίδρυσή της, διαμορφώνοντας ένα αξιόπιστο και υπεύθυνο προφίλ εταιρείας στον κλάδο της ιατρικής τεχνολογίας. Με ένα δυνατό αποτύπωμα στην Ελλάδα, η βιωσιμότητα αποτελεί βασικό στρατηγικό πυλώνα ανάπτυξης, που αφορά σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της - από τους εργαζόμενους της εταιρείας και τις ανάγκες της αγοράς, έως τους φυσικούς πόρους και τα κοινωνικά ζητήματα.

Ο κ. Πάνος Πιτσιλλίδης, Διευθυντής Στρατηγικής & Ανάπτυξης στην Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας, δήλωσε με αφορμή αυτήν τη διάκριση: 

«Μετρώντας 50 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, στην Johnson & Johnson MedTech, επιλέγουμε βιώσιμες πρακτικές και φροντίζουμε την κοινωνία, τους ανθρώπους και τους πελάτες μας, με σεβασμό στο περιβάλλον. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θέλουμε να λειτουργούμε, στον δρόμο προς τη δέσμευση μας: να επαναπροσδιορίσουμε το μέλλον της ιατρικής παρέμβασης, προσφέροντας προηγμένη τεχνολογία σε κάθε στάδιο φροντίδας της υγείας. Ευχαριστούμε το CRI γι’ αυτήν τη σημαντική διάκριση».

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα